Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πιερικός Αστήρ Κ.Αγιάννη-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 1-2 HD 11η Β' ΕΠΣ Πιερίας 23-11-2014 Γκολ+φάσεις




 
   Σε μία αμφίρροπη και επεισοδιακή αναμέτρηση η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 επικράτησε δύσκολα του γηπεδούχου Πιερικού Αστήρ Κάτω Αγιάννη με 2-1 και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.  


Τρεις κόκκινες κάρτες (δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους φιλοξενούμενους) και πολλές κίτρινες για διαμαρτυρία και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, σημάδεψαν τον αγώνα σε ένα πολύ βαρύ και ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στον πειθαρχικό έλεγχο και τις πολλές κόκκινες κάρτες, σε μία σειρά τελευταίων αγώνων, που τους έχουν κυριολεκτικά γονατίσει και αποδεκατίσει για τη συνέχεια του μαραθώνιου του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 2-0 (Μπεκιάρης, Κυπαρίσσης), κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους. Το σκηνικό άλλαξε στο 2ο ημίχρονο με την ομάδα του Κάτω Αγιάννη να μειώνει με τον Κατσάρα και να χάνει την ευκαιρία του αγώνα με τον Μπαρά για να ισοφαρίσει. Από το σημείο αυτό και μετά, το παιχνίδι με τις αριθμητικές ανισορροπίες, λόγω αποβολών, έγινε σκληρό και έχασε τον αγωνιστικό του ρυθμό, με συνεχείς διαμαρτυρίες από παίκτες και φιλάθλους, αλλά και χαμένες ευκαιρίες για ν' αλλάξει το σκορ και από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Κάτω Αγιάννη υπερέβαλαν εαυτούς για να πετύχουν την ισοφάριση και την ανατροπή και οι παίκτες των Ποντίων Κατερίνης, παρά το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, προσπάθησαν στις αντεπιθέσεις να διευρύνουν το σκορ, χωρίς να κλειστούν στην άμυνά τους για να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα.

Μan of the match: Μπεκιάρης Γ. και Ανδρικόπουλος Β. συνδύασαν την ωριμότητα και την εμπειρία με τη νεανικότητα και το πάθος και πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση, κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους και σε γήπεδο που δεν ευνοεί την τεχνική υπεροχή.

Ηighlights: οι ευκαιρίες των ομάδων μετά τις αποβολές και το 1-2, η παρουσία των φιλάθλων του Κάτω Αγιάννη στο γήπεδο και η ένθερμη υποστήριξή τους στην ομάδα στο γήπεδο (με παρουσία και φίλων των Ποντίων), η ομιλία του αρχηγού Μπεκιάρη στους νεαρούς παίκτες της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου, μετά τη λήξη του αγώνα.

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

http://www.metrosport.gr/article/diplo-i-ae-pontion-picsvideo