Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 48χρονου κατηγορούμενου για απάτες


 
 
 
 
       Από την αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για απάτες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο του Γεωργίου και της Θεοδώρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Ο προαναφερθείς επί οκτώ έτη προσέγγιζε άτομα, τα οποία είχαν βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, εξαιτίας οφειλών τους σε τράπεζες, εμφανιζόμενος είτε σαν άτομο με υψηλές γνωριμίες, είτε σαν σύμβουλος επιχειρήσεων ή διαχειριστής χρεών και τα έπειθε να του καταβάλλουν διάφορα χρηματικά ποσά, προκειμένου να τους βοηθήσει να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει εξαπατήσει επτά άτομα, από τα οποία έχει λάβει συνολικά το χρηματικό ποσό των 78.200 ευρώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να αναγνωρισθεί από πολίτες που με την ίδια μεθοδολογία έχουν πέσει θύματά του.


madata.gr