Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

 

   Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους του Νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική πανεργατική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 27/11/2014.
    
Την... 

Πέμπτη 27 Νοέμβρη απεργούμε ενάντια στα μέτρα και τις πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόϊκας, που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό
Απεργούμε ενάντια στον νέο προϋπολογισμό που εντείνει τα ήδη εφιαλτικά προβλήματα των εργαζομένων ,των συνταξιούχων ,των ανέργων και που για μία ακόμη φορά φορτώνει τα φορολογικά βάρη στους πιο αδύναμους.
Απεργούμε ενάντια στη βάρβαρη αδιέξοδη και αντεργατική πολιτική που καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Που βάζει στο στόχαστρο το συνδικαλιστικό νόμο, το δημοκρατικότερο νόμο της Ευρώπης, με στόχο την κατάργηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών, τη χειραγώγηση των συνδικάτων και την κάμψη της αντίστασης και της αντίδρασης των εργαζομένων. Που παραδίδει αντί πινακίου φακής στους ιδιώτες, Δημόσιες υπηρεσίες και κοινωνικά αγαθά (Ρεύμα,Νερό, Λιμάνια, Υγεία, Παιδεία, Δίκτυα Μεταφορών και Υποδομές).
Απεργούμε ενάντια στις σχεδιαζόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις, στις απολύσεις, στα λουκέτα και στις ιδιωτικοποιήσεις σε οργανισμούς στρατηγικής σημασίας, για να αποκατασταθεί άμεσα και συνολικά το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων και να επανέλθει ολικά ο θεσμός του Ο.ΜΕ.Δ.
Απεργούμε για ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών που δεν έχουν καθόλου εισοδήματα, για να υπάρξει μέριμνα και προστασία των απλήρωτων εργαζομένων, για να ενισχυθεί η χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος από το κράτος.
Την Πέμπτη 27 Νοέμβρη απεργούμε για να βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα και στον κοινωνικό μαρασμό

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ