Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Θερμαϊκός Κορινού-Πύδνα Κίτρους 1-3 HD Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας 17-12-2014 Πρόκριση με ανατροπή








          Toυ Κολίτση Νίκου

Έκπληξη. ενός ημιχρόνου (1-0) επεφύλασσε ο Θερμαϊκός Κορινού στην ομάδα της Πύδνα Κίτρους, η οποία επικράτησε τελικά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, με ολική ανατροπή 1-3, στο γήπεδο Ι. Καλλιανίδης.
Οι... 

τυπικά γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αντωνιάδη, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα και παίζοντας έξυπνα με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα της Πύδνα Κίτρους συνέχισε να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του κέντρου, να επιτίθεται από τα άκρα και να απειλεί από στημένα, μέχρι που κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κωτσιόπουλο, εκμεταλλευόμενη αμυντική αδράνεια του Κορινού και να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη, που έδειξε αγωνιστική ανωτερότητα σε ποιότητα και φυσική κατάσταση και με σκόρερ τον Κυπαρίσση (2 γκολ) πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Man of the match: Εκτός από το σκόρερ Κυπαρίσση Ν., που παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο για τα τεχνικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του, επιβεβαίωσε τη δεινή εκτελεστική του δεινότητα και την ικανότητα να καταλαμβάνει καίριες θέσεις στη μεγάλη περιοχή, ξεχώρισε ο Σιδηρόπουλος Κ., με μοναδικές εμπνεύσεις και κινήσεις, με και χωρίς την μπάλα, κάθετες μπαλιές, μεταβιβάσεις και ντρίπλες σε αντιπάλους.

Highlights: Το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων και οι ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο ημίχρονο, η απίστευτη ντρίπλα στην κόντρα του ποδοσφαιριστή του Κορινού Σπανού Γ. σε αμυντικό των γηπεδούχων, οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που ενίσχυσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ο σκύλος-φύλακας του γηπέδου που επέμεινε να παραμένει εντός του αγωνιστικού χώρου!

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχο.