Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕΤ: 3-0


(25-21, 25-20, 25-22)


Μεγάλη προσπάθεια των παίδων του Αρχέλαου Κατερίνης που με ελλείψεις αγωνίστηκαν στην παγωμένη Σκύδρα την Κυριακή 29/12 για το Πρωτάθλημα παίδων και τη δεύτερη αγωνιστική.

45 λεπτά διάρκεσε το ζέσταμα των αθλητών μιας και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη και οι αθλητές των δύο ομάδων τουρτούριζαν στην κυριολεξία από το κρύο.
Στο...
πρώτο σετ το σκορ είχε εναλλαγές με την ομάδα του Αρχέλαου να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 11-13 και 18-17 άλλα τα λάθη στο σερβίς και στην υποδοχή έδωσαν το σετ με 25-21 στη Σκύδρα.

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό ήταν ίδιο από την μεριά του Αρχέλαου οι ελλείψεις στην θέση του κεντρικού στη θέση του διαγώνιου και το λίμπερο δεν κατέστησαν δυνατό την προσπάθεια των παικτών του Αρχέλαου να κατακτήσουν το σετ το οποίο και έχασαν με 25 – 20.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με την ομάδα του Αρχέλαου να είναι πίσω στο σκορ με 5-0 άλλα η γενναία προσπάθεια όλων των παιδιών που βρέθηκαν στο παγωμένο γήπεδο της Σκύδρας δεν ήταν αρκετή για να τους δώσει και τη νίκη με το δραματικό φινάλε και το σκορ να εναλλάσσετε πόντο πόντο μέχρι τέλος η ομάδα της Κατερίνης έχασε το σετ με 25-22.

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Στούπας). Μπλατσιώτης, Γαλάνης, Χρυσάφης, Μαυρομάτης, Μπαρές, Παπαδόπουλος, Κομπατσιάρης, Βασιουρής.