Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Είσαι για ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της μπύρας κι όχι μόνο;;;



     Μια φορά, πριν 2014 χρόνια, οι τρεις μάγοι, Μελχιόρ, Γκασπάρ και Βαλτάσαρ ξεκίνησαν το ταξίδι απο τα βάθη της Ανατολής, για να φτάσουν στη Βηθλεέμ οδηγούμενοι από το λαμπρό άστρο...

Αν κι εσύ ψάχνεις ένα λαμπρό άστρο κι ένα εναλλακτικό στέκι χωρίς να διανύσεις τόση απόσταση, είσαι πολύ κοντά...

Στον πεζόδρομο της Κατερίνης, στη Γεωργάκη Ολυμπίου 19, άνοιξε η μοναδική μπυραρία της πόλης μας που μυρίζει...

Ελλάδα. Ελλήνων ΖΥΘΟΣ microbreweries!!!

Μια νέα πρόταση στην εναλλακτική διασκέδαση με ιδιαίτερες αστεράτες μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες συνοδευόμενες από γεύσεις μοναδικές.

46 διαφορετικές ελληνικές ετικέτες σε μπουκάλι και ακόμα 4 σε βαρέλι σας προκαλούν να τις δοκιμάσετε. Η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που ικανοποιεί τα γούστα ακόμα και του μη φανατικού της μπύρας. Ανάμεσά τους όλες οι Septem από την Εύβοια, οι Donkey και οι Volkan από τη Σαντορίνη, οι Voreia από τις Σέρρες, οι Chios Fresh και Black Smoked Robust Porter από τον Κάμπο Χίου, οι Ζεος από το Άργος, η Royal Ionian Pilsner από την Κέρκυρα, η Νήσος από την Τήνο και πολλές ακόμα, που σας καλούν να τις ανακαλύψετε.

Οι εξαιρετικές τους γεύσεις συνδυάζονται με εκλεκτά πιάτα από αγνά προσεγμένα υλικά προερχόμενα από μικρούς τοπικούς έλληνες παραγωγούς.

Δοκιμάστε απίστευτες ποικιλίες από λουκάνικα, καπνιστή μπριζόλα, καπνιστά φιλετάκια, τριλογία φιλέτου κοτόπουλο και πολλά άλλα...

                                           

 Και όσοι πίνετε μπύρα μόνο για να δροσιστείτε από τον καύσωνα του καλοκαιριού δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάποια ετικέτα από τοπικούς οινοπαραγωγούς ή να πιείτε το αγαπημένο σας ποτάκι. Άνετος, καλοφτιαγμένος, industrial χώρος, μοντέρνα διακόσμηση, σωστή οργάνωση, επαγγελματικό service. Εδώ η μουσική ανεβάζει την διάθεση και σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Αν έλειπε μία μπυραρία από την πόλη, τότε αυτή έχει όνομα.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΥΘΟΣ
microbreweries