Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ρ.Μακρή για Τατσόπουλο και Ψαριανό που μύριζαν το παλτό της: "Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα εγώ δεν ασχολούμαι"

  
 
    Η εικόνα που εμφανίζει τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να σκύβει για να το μυρίσει προκάλεσε πολλά σχόλια ιδιαίτερα αρνητικά καθώς βρήκαν σε μια τέτοια ψηφοφορία να ασχολούντια με άλλα σοβαρότερα πράγματα.

Η... 

«Αυγή» ανέφερε ότι είναι σεξιστές και χυδαίοι.

«Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης", όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», γράφει η «Αυγή».

Η ανεξάρτητη βουλευτής λέει σε συνομιλητές της ότι εκείνη την ώρα δεν κατάλαβε τον χαβαλέ των συναδέλφων της και τους αγνόησε.

Ωστόσο, σήμερα που η Ραχήλ Μακρή είδε τις φωτογραφίες φέρεται να σχολίασε: «Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα εγώ δεν ασχολούμαι».