Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

"Βόμβες" για αποστάτες και χρηματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Ψαριανό


 "Καταπέλτης" ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής

  Τα νερά της Βουλής τάραξε με την ομιλία του στον Προϋπολογισμό ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος αντέστρεψε τις κατηγορίες περί χρηματισμού και αποστασίας στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά "να κοιτάζεστε στον καθρέφτη όταν μιλάτε για αποστασίες". Ο κ. Ψαριανός χαρακτήρισε χυδαία και άθλια την... 

συζήτηση περί αποστασίας και χρηματισμού βουλευτών, ενώ απευθυνόμενος στα 'έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είναι για όλους τα φράγκα πάνω απ' όλα κύριοι".

Συνεχίζοντας μάλιστα τη σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε " Αυτοί που λένε τώρα για αποστάτες ας κοιτάξουν καλά τους καθρέφτες τους. Έχω ήδη μετρήσει καμιά δεκαριά αποστάτες στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα σας τα δώσω αύριο γραπτά τα ονόματά τους. Γιατί αποστάτες είναι κι αυτοί που πάνε στους 120. Χρηματίζονται κι αυτοι που πάνε στο όχι κύριοι. Να τα ψάχνετε αλλού αυτά περί χρηματισμού κύριοι. Εκεί που ξέρετε!" είπε με νόημα ο κ. Ψαριανός. Όταν μάλιστα ο κ. Ψαριανός έκανε την αναφορά στα φράγκα λέγοντας πως δεν κοιτάζουν όλοι τα φράγκα συνέχισε με ειρωνική διάθεση αφήνοντας όμως σαφή υπονοούμενα για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που τον θέλουν να έχει εξαγοραστεί με μια Ferrari για να ψηφίσει "ΝΑΙ" στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην πρόταση των οκτώ βουλευτών υποστηρίζοντας ότι η πρόταση δεν είναι ούτε κατά του Σαμαρά ούτε κατά του Τσίπρα: "Είναι η συζήτηση του αυτονόητου για να βγει η χώρα από την κρίση. Μια συζήτηση η οποία γίνεται εδώ και χρόνια σε πολλές άλλες πολιτισμένες χώρες" είπε. Ο κ. Ψαριανός μάλιστα υποστήριξε ότι με την πρόταση συμφωνούν περισσότεροι από τριάντα βουλευτές από όλα τα κόμματα ωστόσο δεν υπέγραψαν γιατί φοβήθηκαν ότι τα κόμματά τους θα τους τραβούσαν το μανίκι.


parapolitika.gr