Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ, ΧΡΑΝΗ, ΣΕΒΑΣΤΗ, ΚΟΥΚΟ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΙΚΟ ΣΑΛΠΙΣΤΗ


  AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

  Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προεκλογική περιοδεία του ΚΚΕ στο νομό Πιερίας.
Καθημερινά κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλείς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Πιερίας περιοδεύουν σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, συνοικίες, χωριά.
Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Σαλπιστή περιόδευσε σε Χράνη, Κ. Αγιάννη, Τραπεζούντα, Κούκο, Σεβαστή. Ο κόσμος στα χωριά ήθελε να ακούσει της θέσεις του ΚΚΕ για τα καθημερινά προβλήματα, για την οικονομία, για τα θέματα εξουσίας. Ο... 

διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν σημαντικός κυρίως στο θέμα εξουσίας και διακυβέρνησης που ο κόσμος ήθελε να μάθει της θέσεις του ΚΚΕ.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Σαλπιστής ανέπτυξε διεξοδικά τα θέματα προβάλλοντας της θέσεις του ΚΚΕ. Είπε αυτό που προέχει είναι η ανάπτυξη λαϊκών αγώνων από την επόμενη κιόλας των εκλογών για να αποκρούσουμε τα χειρότερα που έρχονται, είτε με κυβέρνηση που θα χει κορμό την Ν.Δ., είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Να διεκδικήσουμε τουλάχιστον αυτά που χάσαμε σε μισθούς συντάξεις τα τελευταία 6 χρόνια που για αυτά πλέον κανείς δεν μιλάει και παράλληλα να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές σε επίπεδο οικονομίας-εξουσίας.
Ο Νίκος Σαλπιστής ανέπτυξε την πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ και είπε ότι πρέπει να γίνει πρώτα υπόθεση του λαού, του λαϊκού κινήματος. Για αποδέσμευση από την Ε.Ε., κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγει ο λαός, με εργατική – λαϊκή εξουσία για να μπορεί η χώρα ελεύθερα και γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα να αναπτύσσει σχέσεις αμοιβαίου οφέλους και συνεργασίας και αυτό μπορεί να το επιτύχει μια χώρα που ο λαός της έχει στα χέρια τα κλειδιά της οικονομίας.
Σε αυτή την κατεύθυνση το ΚΚΕ θα αναλάβει καθήκοντα λαϊκής διακυβέρνησης κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και κάλεσε τους κατοίκους των χωριών να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του.