Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΘΕΜΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Κ.Τ.Λ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η προσωρινή επιτροπή της ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη της για την νέα συνάντηση που θα γίνει στο εντευκτήριο της την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 το πρωί στο 5Ο Γυμνάσιο Κατερίνης Αίθουσα Α4 Ειρήνης 34 και είσοδο από την οδό Σανταρόζα (Πάρκινγκ και αθλητικοί χώροι του Γυμνασίου). Στη συνάντηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Πιερείς, οι φίλοι και οι φίλες που θα έχουν το δικαίωμα υποψηφιότητας στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και όσοι είναι εκτός περιφέρειας Πιερίας σαν αντεπιστέλλοντα η πάρεδρα μέλη.
Επίσης... 

μπορούν να συμμετέχουν και ως επικουρικά μέλη και παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει το 13 έτος και μέχρι και το 17 έτος της ηλικίας τους, και με μειωμένη τη συνδρομή τους κάθε χρόνο. Έτσι η παρουσία όλων όσων αγαπούν το φιλοτελισμό και είναι συλλέκτες κρίνεται απαραίτητη , πολύτιμη και σημαντική στην νέα συνάντηση για την ίδρυση του νέου συλλόγου.
Η δραστηριότητα και ο σκοπός του συλλόγου μας στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη της Πιερίας, τόσο της μυθολογίας του Ολύμπου, των Πιερίδων μουσών, του Δίου της Πύδνας, και της Βυζαντινής Πιερίας όσο βέβαια και της σύγχρονης και αναπτυσσόμενης Πιερίας μας, μέσα από τις διάφορες συλλογές των μελών.
Τέλος εκτός από την συνάντηση αυτή που θα γίνει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 το πρωί στο εντευκτήριο της ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, το εντευκτήριο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό στα μέλη της κάθε Κυριακή στις 11:00 το πρωί για συζητήσεις δημοπρασίες και εκθέσεις εκτός από αργίες και εορτές.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
κ. ΤΑΣΟ: 6947807567
κ. ΙΟΡΔΑΝΗ: 6977565636
κ. ΠΑΝΤΕΛΗ: 6972248918

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. jordanstar.1968@gmail.com
2. kolosentas@hotmail.com