Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ - Και όμως αυτό το ψάρι έκανε την έκπληξη! Χάιδεψε το!





      Και όμως αυτό το ψάρι έκανε την έκπληξη! Τα δικά σας ψαράκια μόλις βάζετε το χέρι σας στο ενυδρείο εξαφανίζονται; Ε... ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο ... το αντίθετο!

Πολλοί έχουμε επιλέξει τα ψάρια σαν κατοικίδια, όμως το γεγονός ότι δεν μπορείς να έχεις άμεση επαφή μαζί τους, τα βάζει πιο πίσω στην σειρά επιλογής τους, καθώς ο σκύλος και η γάτα θεωρούνται καλύτερη παρέα.
Οι... 

γάτες και οι σκύλοι έχουν πλεονεκτήματα ως κατοικίδια, αφού μπορούν να απολαμβάνουν τα χάδια και τις αγκαλιές των αφεντικών τους και μπορούν να παίζουν μαζί τους, αλλά και να ανταποδίδουν με το παραπάνω την αγάπη που τους δίνεις.

Όμως ένα ψάρι ήρθε να κάνει την έκπληξη, αφού αποφάσισε να πάρει κι αυτό το μερίδιο φροντίδας και στοργής που του αναλογεί ως κατοικίδιο!

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο ιδιοκτήτης του ψαριού (blood parrot cichlid) βάζει το χέρι του στο ενυδρείο και το χαδιάρικο ψάρι «κουρνιάζει» στην παλάμη του για να δεχτεί ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό μασαζάκι από τα δάχτυλά του.

Δείτε το βίντεο