Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Όλη η αλήθεια για την επίθεση από ροτβάιλερ!



Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για το περιστατικό συνέβη την Κυριακή των Βαΐων στο κτήμα όπου τώρα ζει μόνιμα η Στέλλα με τον σύντροφό της Χρήστο Γκίκα, ο οποίος ασχολείται με την εκτροφή και την εκπαίδευση σκύλων της φυλής Ροτβάιλερ.

Οι... 

πληροφορίες που έκανε το γύρο του διαδικτύου τη Δευτέρα του Πάσχα ήθελε τη γνωστή τραγουδίστρια να δέχτηκε επίθεση στο Λαγονήσι από αγέλη τεσσάρων άγριων σκυλιών ροτβάιλερ και να έβαλε μπροστά το κορμί της προκειμένου να προστατεύσει από τα δόντια τους τη μικρή κόρη του συντρόφου της, που βρισκόταν μαζί της.

Η ίδια εξηγεί πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα:

«Το σκυλί που μου επιτέθηκε δεν είναι δικό μας. Απλώς, το φιλοξενούσαμε για μερικές μέρες στο κτήμα, κάνοντας έτσι εξυπηρέτηση σε κάτι φίλους μας. Το ξέραμε πως δεν ήταν εκπαιδευμένο, αλλά πού να πάει το μυαλό μας ότι θα έβγαζε τόσο επιθετική συμπεριφορά στα καλά καθούμενα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Τρόμαξα πολύ γιατί δέχτηκα πολύ άγρια επίθεση» τόνισε.

Για καλή της τύχη ένα άλλο ροτβάιλερ ονόματα Στράους, το οποίο είχε μεγαλώσει η Στέλλα Μπεζαντάκου από μικρό, άκουσε τη φασαρία και έσπευσε να την προστατεύσει. «Μεταφέρθηκα πρώτα σε κέντρο υγείας στο Λαγονήσι, όπου μου χορήγησαν ισχυρό παυσίπονο και έπειτα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκεί φέρανε πλαστικό χειρούργο για να με ράψει. Αν δεν έκανε τα ράμματα ειδικός θα έμενα τρομερά σημάδια».