Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σύλληψη γνωστού επιχειρηματία στα Χανιά για παράνομη επανασύνδεση ρεύματος



Στη σύλληψη γνωστού επιχειρηματία των Χανίων, ο οποίος επιχείρησε -για δεύτερη φορά- να επανασυνδέσει το ρεύμα σε επιχείρησή του προχώρησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το... 

efimeridaki.gr, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, στον οποίο η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα εξαιτίας οφειλών, που ανέρχονται στο ποσό των 150.000 ευρώ περίπου, μπήκε σε υποσταθμό και επανασυνέδεσε παράνομα το ρεύμα, ενέργεια που είχε επαναλάβει και κατά το παρελθόν!

Εκείνη τη φορά η ΔΕΗ, τού έκοψε εκ νέου το ρεύμα, όταν στελέχη της αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ωστόσο, τούτη τη φορά, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, που είχαν ενημερωθεί για την υπόθεση, τον συνέλαβαν και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε μια, ακόμη, διακοπή ρεύματος, σε άλλο γνωστό επιχειρηματία της πόλης των Χανίων, οι οφειλές του οποίου προς την Επιχείρηση ανέρχονται σε περίπου 60.000 ευρώ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε, κατά το παρελθόν, επανασυνδέσει παρανόμως το ρεύμα στην επιχείρησή του, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να προχωρήσει εκ νέου στη διακοπή.