Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Κατερίνη : Δυναμική σύλληψη κλέφτη από πολίτη στο κέντρο της πόλης!



  ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
   

      
     Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα περίπου στις 6 η ώρα στην Α' Πάροδο Βότση στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας κλέφτης  "μέρα μεσημέρι" στο κεντρικότατο αυτό σημείο της πόλης, όπου δίπλα βρίσκονται και δύο καφέ, μπήκε για να κλέψει μέσα σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας. Εκείνη την ώρα οι ένοικοι έλειπαν και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μεταβεί στα μνήματα του νεκροταφείου.
Όταν επέστρεψαν, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ένας κλέφτης βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμά τους! Ο... 

κλέφτης εν τω μεταξύ είχε "βουτήξει" ό,τι πολύτιμο μπόρεσε να βρει, χρυσαφικά και έναν φορητό υπολογιστή, τα οποία είχε τοποθετήσει μέσα σε μία τσάντα.
Επακολούθησε ένας "χαμός" και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, αφού οι ένοικοι έβαλαν τις φωνές και ένας άντρας της οικογένειας χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να κυνηγάει τον κλέφτη, ο οποίος κρατώντας την τσάντα με τα κλοπιμαία στο χέρι βγήκε στο δρόμο και "το έβαλε στα πόδια". Δεν κατάφερε να πάει μακριά όμως, αφού ο θαρραλέος και δυναμικός πατέρας τού ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που έκλεψε ο δράστης, κατάφερε μετά από γρήγορο κυνηγητό να τον πιάσει έναν δρόμο παρακάτω και να τον βάλει κάτω ακινητοποιώντας τον.
Παράλληλα στο σημείο κατέφτασαν και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ Κατερίνης, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον κλέφτη και αφού τον έβαλαν μέσα σε ένα περιπολικό, τον οδήγησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας για τα περαιτέρω.