Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αποκλειστικό: Λαϊκός τραγουδιστής ξαναβαφτίστηκε χριστιανός Ορθόδοξος στον Ιορδάνη ποταμό


 
  Της Σπυριδούλας Κάμπου

Μπορεί να βρέθηκε στο Ισραήλ για μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών, μια βαθύτερη όμως ψυχική ανάγκη, μετά την επίσκεψή του στους Άγιους Τόπους, ήταν αυτή πουν τον ώθησε να... 

πάρει την απόφαση να βαφτιστεί για δεύτερη φορά. Βιώνοντας το μυστήριο της βάπτισης στον Ιορδάνη ποταμό, εκεί που ο Ιωάννης ο Πρόδρομος είχε τελέσει την βάπτιση του Ιησού Χριστού.

Βαθιά θρησκευόμενος ο τραγουδιστής Αλέξης Γαλάνης, θέλησε να πάρει την ευλογία των Βαπτιστών-ιερέων, που όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο govastileto.gr, ήταν ότι πιο συγκλονιστικό έχει βιώσει στην ζωή του. «Ειλικρινά έκλαιγα. Είναι μοναδικό το συναίσθημα. Η ψυχή σου γαληνεύει. Νιώθω ότι ξανά γεννήθηκα. Είναι μεγάλη ευλογία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια την στιγμή της βάφτισης στα άγια νερά που βαπτίστηκε ο Ιησούς» μας εξομολογήθηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Εξηγώντας μας ότι όποιος θέλει μπορεί να ξανά βαφτιστεί, αφού η διαδικασία είναι απλή. Πληρώνεις μόνο 20 ευρώ για την αγορά του λευκού χιτώνα, ενώ η τέλεση της βάπτισης δεν κοστίζει τίποτα. Όπως μας είπε ο Αλέξης Γαλάνης, πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά στον Ιορδάνη ποταμό όπου ξανά βαπτίζεται. Μετά το μυστήριο, δίνεται ένα ειδικό πιστοποιητικό χαρτί, ,αφού πλέον μια συμπληρωματική λέξη συνοδεύει το προϋπάρχον επίθετο. «Πλέον με λένε Αλέξη Χατζηγαλάνη. Είναι υποχρεωτικό το Χατζή μετά την βάπτιση στον Ιορδάνη ποταμό. Σίγουρα και τον Χατζηγιάννη τον λένε έτσι γιατί κάποιος προπάππους του είχε βαφτιστεί εκεί».
















govastileto.gr