Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Κατερίνη : Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»





      Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε την 07-06-2015 το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στον Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης. Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο... 

Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Επίσης, παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Κα ΜΑΥΡΙΔΟΥ Σοφία, Εκπρόσωποι Βουλευτών και Δημάρχων της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας, ο Διοικητής της XXIV Τ/Θ Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Ιωάννης ΤΣΩΝΟΣ, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Αντιπύραρχος ΦΑΛΑΡΑΣ Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας κ. ΦΩΤΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Πιερίας, κ. ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Φρειδερίκος εκπρόσωποι δικαστικών αρχών, συλλόγων και φορέων της περιοχής.