Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΑΝΤΖΙΟ…..


 
 Σαββίδης Παναγιώτης
 
 
    Κύριε Μάντζιε κατανοώ της φιλότιμες προσπάθειες που κάνετε, για να δικαιολογήσετε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που εξαπάτησε τον λαό, λέγοντας ότι θα καταργήσει τα μνημόνια και του φέρνει τώρα νέο μνημόνιο, με μέτρα 8 δις ευρώ.
Βγάλτε και ένα κοστολόγιο για το τι σημαίνει το κίβδηλο "ΟΧΙ" που υπερασπίζεστε; Πείτε στο λαό ότι το "ΟΧΙ" σας, σημαίνει ΝΑΙ στο πακέτο μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ, που... 

είναι μνημόνιο, δέσμη αντιλαϊκών μέτρων και πιο σκληρό από τα προηγούμενα;
Σταματήστε να κοροϊδεύεται τον Ελληνικό λαό. Να συμμετέχετε απροκάλυπτα πλέον στην επιχείρηση εκφοβισμού και εκβιασμού του. Σταματήστε τα ψέματα, τα τρυκ και τα κόλπα περί "περηφάνιας" και "αξιοπρέπειας" του Ελληνικού λαού, για να τον κάνετε χειροκροτητή στα αντιλαϊκά σας σχέδια.
Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, δεν χωράει στην λυκοσυμμαχία της Ε.Ε., στους αιματοβαμμένους Νατοϊκούς που ο ΣΥΡΙΖΑ όλους τους προσκυνάει και δεν αμφισβητεί στρατηγικά.
Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού θα κριθεί με δράση και συμμετοχή στους ταξικούς αγώνες και όχι με παθητική στάση, παρά μόνο χειροκροτητή στις <<πλατείες>> που μετατρέπεται τον λαό ντεκόρ, στις αντιλαϊκές, αντιδραστικές, επιλογές σας.
Την Κυριακή λέμε ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ (Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ), ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Αυτό το ΟΧΙ θα στηρίξει ο λαός, κόντρα στα ψέματα, στους εκφοβισμούς και της αυταπάτες. Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη ρεαλιστική για τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα, που ανοίγει δρόμο και δείχνει την προοπτικά για τον λαό για την ευημερία και κοινωνική του, πρόοδο.

Σαββίδης Παναγιώτης