Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ευχαριστήριο εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ»


  



    Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» ευχαριστούν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, για το ενδιαφέρον που επέδειξε και την πρωτοβουλία της συνάντησης που ανέλαβε με τις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα στις 26-6-2015 και συγκεκριμένα με τον...

Πρόεδρο του νέου Δ.Σ .ΟΚΑΝΑ κ. Ευάγγελο Καφετζόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δήμο Φωτόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Πλατανιά, την Συνεργάτιδα του Προέδρου κα. Ευγενία Σταθακοπούλου, τον Προϊστάμενο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Κακλαμάνη και τον Προϊστάμενο Νομικής Υπηρεσίας κ. Κυριάκο Παναγόπουλο, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ότι θα πράξουν τα μέγιστα για την επίλυση των χρηματοδοτικών προβλημάτων ώστε να καλυφθούν οι οφειλές προς το δημόσιο και οι μισθοί των εργαζομένων.

Επίσης την ευχαριστούμε για την αναγνώριση από πλευράς της του έργου και των υπηρεσιών του Κέντρου Πρόληψης που καθιστούν αναγκαία τη συνέχιση της ύπαρξής του ιδιαίτερα στη δύσκολη κοινωνικο-οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, αναγνώριση που αποτελεί μεγάλη ηθική στήριξη για εμάς τους εργαζόμενους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Με εκτίμηση
Οι εργαζόμενοι του Κ.Π. «ΑΤΡΑΚΤΟΣ»