Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Έτσι θα είναι η νέα τεράστια Disneyland στη Σαγκάη (εικόνες)








      Τα βασικά στοιχεία της Disneyland στην Σαγκάη, παρουσίασε η εταιρεία Walt Disney, συμπεριλαμβανομένων έξι θεματικών τμημάτων με αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης και ζωντανά θεάματα ψυχαγωγίας - πολλά εκ των οποίων για... 

πρώτη φορά σε πάρκο της Disney.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Iger, αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο θεματικού πάρκου παγκόσμιας κλάσης και παρουσίασε τα κύρια σημεία του μοναδικού αξιοθέατου, που περιλαμβάνει διασκέδαση, φαγητό και ξενοδοχεία, σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάη.



«Χτίζουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό εδώ στη Σαγκάη, που δεν παρουσιάζει απλά με τον καλύτερο τρόπο τις ιστορίες της Disney, αλλά ακόμα γιορτάζει και ενσωματώνει την απίστευτα πλούσια κληρονομιά της Κίνας», δήλωσε ο Iger. "Παίρνουμε ό, τι έχουμε μάθει από τις έξι δεκαετίες προσδοκιών, μαζί με την αμείλικτη καινοτομία μας και τη δημιουργικότητα για να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος».

Το Shanghai Disney Resort, μέρος του Διεθνούς Τουρισμού της Σαγκάη, είναι ένας πλήρης προορισμός διακοπών και όταν ανοίξει θα περιλαμβάνει:

Τα θεματικά τμήματα του πάρκου: Περιπετειώδες Νησί, Κήποι της φαντασίας, Λεωφόρος του Μίκυ, Η Χώρα του αύριο, Λιμάνι Θησαυρού, Χώρα της Φαντασίας με Παραμυθένιο κάστρο.

Ακόμα θα υπάρχουν τα θεματικά ξενοδοχεία Shanghai Disneyland και το Toy Story Hotel.

Επίσης θα γίνει και η Disneytown, ένα διεθνές εμπορικό, με φαγητό και διασκέδαση, δίπλα στην Disneyland καθώς και το Μεγάλο Θέατρο της Walt Disney.

Τέλος, το Wishing Star Park, ένα κεντρικό σημείο της περιοχής με όμορφους κήπους, ένα μονοπάτι και μια λαμπερή λίμνη.