Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δελφίνι πήδηξε πάνω σε σκάφος και έσπασε τα πόδια γυναίκας (vidεο)








     Ο Dirk και η Chrissie Frickman ήθελαν να γιορτάσουν την 18η επέτειο γάμου τους με έναν ξεχωριστό τρόπο και έτσι αποφάσισαν να πάρουν το οικογενειακό σκάφος για μία μακριά βόλτα μαζί με τις κόρες τους.

Όταν... 

συνάντησαν ένα κοπάδι δελφίνια στα ανοιχτά, φυσικά δεν ανησύχησαν αφού τα συμπαθή θαλάσσια θηλαστικά φημίζονται για τη φιλικότητά τους με τους ανθρώπους.

Ωστόσο, αυτή η τυχαία συνάντηση δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς, με γέλια και παιχνίδια μεταξύ των παιδιών και των δελφινιών. Σύντομα, το σκηνικό θύμιζε σκηνή από τα Σαγόνια του Καρχαρία, αφού ένα από αυτά τα πλάσματα δεν υπολόγισε σωστά το άλμα του και βρέθηκε απάνω στο σκάφος, σπάζοντας και τους δύο αστραγάλους της Chrissie Frickman.

Όπως δήλωσε αργότερα ο σύζυγός της σε μία τοπική εφημερίδα, «αυτά τα πλάσματα είναι πανέμορφα αλλά πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι παραμένουν άγρια».

«Μετά από 7 χρόνια που παρατηρώ αυτά τα θαλάσσια θηλαστικά, γνωρίζω ότι είναι πολύ ακριβή στις κινήσεις τους. Ωστόσο, σήμερα αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε ο Frickman.

Μετά το άκρως οδυνηρό ατύχημα, η οικογένεια επέστρεψε στη μαρίνα για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ και το δελφίνι απελευθερώθηκε λίγο αργότερα.