Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Έκκληση για συμμετοχή στην διαλογή φαρμάκων την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, από τις 20:30 έως τις 22:30 στον Καπνικό Σταθμό

   

  Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης "Αλέκος Φτίκας" καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν στη διαλογή φαρμάκων

Την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, από τις 20:30 έως τις 22:30, θα συναντηθούμε και πάλι για να τακτοποιήσουμε φάρμακα που έχουν παραδοθεί στο κοινωνικό φαρμακείο. Για... 

τη διαλογή (διαχωρισμός ληγμένων από τα μη ληγμένα) δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Μπορεί να βοηθήσει ο καθένας. Καλούμε απλούς πολίτες, που δεν χρειάζεται να έχουν οπωσδήποτε κάποια σχέση με υγειονομικά επαγγέλματα, αλλά και φαρμακοποιούς, γιατρούς, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, να βοηθήσουν στη διαλογή και στην εισαγωγή των φαρμάκων στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας». Όποιος μπορεί ας φέρει μαζί του ένα laptop.

Το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου θα οργανώσουμε μία συνάντηση με το υγειονομικό προσωπικό που συμμετέχει στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο, με στόχο την βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την γνωριμία των εθελοντών μεταξύ τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσες και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, στην διαλογή φαρμάκων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ. Οι δηλώσεις θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση του τραπεζιού που θα ακολουθήσει. Θα ψήσουμε καλαμπόκια.