Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. : Δώσε μας τη Δύναμη να τους σταματήσουμε!


 
 
  Επειδή στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, το ΟΧΙ 3.5 εκ ανθρώπων έγινε ΝΑΙ από 251 εξωνημένους Βουλευτές.....

Επειδή το 1ο Μνημόνιο ψηφίστηκε με 172 Βουλευτές Υπέρ, το 2ο Μνημόνιο ψηφίστηκε με 199 Βουλευτές Υπέρ και το 3ο Μνημόνιο ψηφίστηκε με 229 Βουλευτές Υπέρ…

Επειδή όλοι Αυτοί θα κατέβουν στις εκλογές "ενωμένοι", με 5 όμως διαφορετικά κόμματα, έτσι για να έχεις την ψευδαίσθηση της επιλογής και τη "Λαϊκή Ενότητα", που μέχρι τώρα δεν ψηφίζει μνημόνια, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση που ψηφίζει μνημόνια, παρ’ όλα αυτά δεν την ρίχνει, επιτρέποντας με την "ατολμία" τους να ψηφιστεί το 3ο μνημόνιο και μάλιστα με ευρεία πλειοψηφία 229 Βουλευτών, που θα ανεξαρτητοποιηθούν τελικά και θα φτιάξουν την ΛΑ.Ε. -αφού έτσι κι αλλιώς θα έμεναν εκτός λίστας- και που μετά τις εκλογές, ως δια μαγείας όλοι Αυτοί (με εξαίρεση την ΛΑ.Ε. που θα αναλάβει τον "αναγκαίο ρόλο" της "αντιπολίτευσης"), θα ενωθούν για το "καλό" της πατρίδας, για να μας "σώσουν" για άλλη μια φορά, βεβαίως-βεβαίως, εφαρμόζοντας το πιο σκληρό μνημόνιο, που θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τη χώρα μας.

Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση μόνο Εσύ μπορείς να τους σταματήσεις.

Δώσε μας την Κοινοβουλευτική Δύναμη να παλέψουμε για την Ελλάδα!

Το Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Αξίζει να βρίσκεται στην Βουλή.

Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011, στην εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων της Πλατείας Συντάγματος. Από τότε, έχει οργανωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει χιλιάδες μέλη και φίλους στην χώρα, αλλά και στο εξωτερικό. Το σύνολο των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελείται από απλούς πολίτες.

Αξίζει να βρίσκεται στην Βουλή, γιατί το ΕΠΑΜ είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει τα προτάγματα του με Συνέπεια τόσα χρόνια.

Αξίζει να βρίσκεται στην Βουλή, γιατί το ΕΠΑΜ είναι το μόνο κόμμα που διαθέτει Συγκεκριμένο και Άμεσα Εφαρμόσιμο Πρόγραμμα (ενημερώσου για το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών).

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

1. Διαγραφή Χρέους

γιατί το χρέος της Ελλάδας είναι "Μη Βιώσιμο", που σύμφωνα με τη διεθνή οικονομική βιβλιογραφία αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

1) Όσα μέτρα και να πάρεις, όσους φόρους και να βάλεις, Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπληρώσεις.

2) Κάθε χρόνο, παρά τα σκληρά μέτρα, το Χρέος θα Αυξάνεται.

Και ενώ υπάρχει η μαθηματική απόδειξη για τις δυο παραπάνω διαπιστώσεις (συνθήκη μακροπρόθεσμης ευστάθειας του χρέους και ανισότητα με την οποία διατυπώνεται), υπάρχει και μια καλύτερη απόδειξη: η Ζωή σου!

Η Ελλάδα μπήκε στο 1ο Μνημόνιο στις 3 Μαΐου 2010 με χρέος περίπου ίσο με 125% του ΑΕΠ.

Σήμερα, παρά τα σκληρά και επώδυνα μέτρα, έχει χρέος περίπου ίσο με 177 % του ΑΕΠ, δηλαδή αυξήθηκε από το 125% στο 177% και η πρόβλεψη του ΔΝΤ είναι ότι θα φτάσει στο 200% του ΑΕΠ το 2018. Άρα και χωρίς την μαθηματική απόδειξη, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι και οι δυο διαπιστώσεις είναι δυστυχώς αληθινές... Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπληρωθεί...! Θα Αυξάνεται κάθε χρόνο!

Εσκεμμένα λοιπόν σε άφησαν να πιστεύεις ότι "Μη Βιώσιμο" είναι το χρέος που είναι πολύ δύσκολο να ξεπληρωθεί, αλλά κάποια στιγμή, έστω και με πολύ ή με πάρα πολύ δύσκολα μέτρα, θα ξεπληρωθεί. Σε άφησαν να το πιστεύεις, γιατί πρώτα από όλα πρέπει να έχεις την ελπίδα ότι κάποτε θα μπορέσεις να το ξεπληρώσεις και με αυτή «ελπίδα» να δέχεσαι όλα τα μέτρα.

Η μη αναγνώριση λοιπόν του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο, αλλά και με βάση τους νόμους περί καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως άλλωστε έχει προτείνει η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ήδη από τον Απρίλη του 2014, είναι το Πρώτο Μεγάλο Βήμα προς την Ελευθερία.

2. Εθνικό Νόμισμα

Μην τους πιστεύεις... Μην το φοβάσαι...

Δεν είμαστε οι μόνοι!

Η πιο σοβαρή μελέτη που υπάρχει από το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου έως σήμερα, δείχνει ότι περισσότερες από 70 χώρες προχώρησαν σε αλλαγή του νομίσματός τους και μόνο μια μικρή μειοψηφία υπέστη σοβαρές ζημιές. Αναλυτικότερα το 70% των κρατών, δηλ. 49 χώρες, είδαν βελτίωση και μάλιστα σημαντική, το 22 % στασιμότητα και μικρή βελτίωση και μόνο 5 χώρες είδαν την κατάσταση να χειροτερεύει, αλλά λόγω πολέμου.....

Αποχώρηση της χώρας μας από την Ε.Ε., με πρώτο βήμα την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, γιατί είναι ο Μόνος τρόπος ώστε να μπορέσεις να διαγράψεις το επαχθές χρέος της χώρας. Λένε Ψέματα λοιπόν όσοι υποστηρίζουν ότι θα πετύχουν διαγραφή του χρέους εντός της ΕΕ, μιας και αυτό είναι αντίθετο με τους Νόμους της ΕΕ και 6 μήνες διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης Τσίπρα απέδειξαν περίτρανα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τους εταίρους.

Με την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας, που θα έχει σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας, τον επαναπροσανατολισμό της πιστωτικής πολιτικής και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, θα πετύχουμε:

1) αναγκαία αναδιανομή πλούτου υπέρ των ασθενέστερων

2) άμεση γενναία ενίσχυση των λαϊκών εισοδημάτων, που είναι ο μόνος τρόπος για να επανεκκινήσει η οικονομία και να αρχίσει να βγαίνει από την ύφεση

3) Άμεση στήριξη του εισοδήματος των αγροτών, σε συνδυασμό με την στήριξη της παραγωγής τους, που σημαίνει επιβολή καθεστώτος ανταγωνιστικής προστασίας της εγχώριας παραγωγής με βάσει κριτήρια ποιότητας και παραγωγικότητας, άμεση διαγραφή όλων των χρεών για τους υπερχρεωμένους παραγωγούς, χτύπημα της δικτατορίας των χονδρεμπόρων και των κάθε λογής μεσαζόντων, έτσι ώστε ο αγρότης να εξασφαλίζει ικανοποιητικές τιμές παραγωγού και ο καταναλωτής χαμηλές τιμές αγοράς.

4) παραγωγική ανασυγκρότηση με ταυτόχρονο χτύπημα των μονοπωλίων, ολιγοπωλίων και καρτέλ στην αγορά

Με την εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών θα μπορέσουμε να:

1) εγγυηθούμε τις λαϊκές αποταμιεύσεις, που διασπαθίζονται από το υπάρχον σαράφικο και τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα.

2) εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες επενδύσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εφόσον τώρα τα χρήματα θα πηγαίνουν στην πραγματική οικονομία και όχι στις τσέπες του τοκογλυφικού συστήματος που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

3) Αντιμετώπιση της υπερχρέωσης των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων με τη διαγραφή όλων των ιδιωτικών χρεών (Σεισάχθεια) όσων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων αδυνατούν πραγματικά να τα εξυπηρετήσουν.

3. Ανατροπή Μνημονίων

Για να μπορέσουμε να σώσουμε την κρατική περιουσία από το ξεπούλημα.

Ήδη ανήμερα της Παναγιάς (δουλεύουν και 15 Αυγούστου, αν πρόκειται να λεηλατήσουν τη χώρα), ξεπούλησαν σε Γερμανική Κρατική Επιχείρηση τα 14 πιο κερδοφόρα αεροδρόμια της χώρας, σειρά τώρα παίρνουν 12 Λιμάνια της χώρας... Μην τους Αφήσεις!

Κατά δήλωση του Καθηγητή κ. Rudolf Hickel, από Πανεπιστήμιο της Βρέμης: για το ARD, ( το μεγαλύτερο Γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι),

«Στην ουσία, λαμβάνει χώρα μια αλλαγή της ιδιοκτησίας ενός αριθμού εύρωστων ελληνικών κρατικών επιχειρήσεων σε γερμανικά χέρια. Και εν κατακλείδι, είναι σημαντικό να σημειώσουμε, ότι τα κέρδη, τα σημαντικά κέρδη που εμφανίζουν αυτά τα 14 αεροδρόμια, στην ουσία αντί να διοχετεύονται στα ελληνικά δημόσια ταμεία, θα πηγαίνουν κατ’ ευθείαν σε Γερμανικά δημόσια ταμεία».

Επίσης αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα αυτά θα λείπουν πλέον από τα Ελληνικά Δημόσια ταμεία και θα πρέπει να τα αντικαταστήσουμε με νέους φόρους και νέες μειώσεις συντάξεων και μισθών, ενώ ο Γερμανός μισθωτός και συνταξιούχος δεν θα ανησυχεί για περικοπές, αφού Ελληνικό Δημόσιο Χρήμα θα ενισχύει Γερμανικά Δημόσια Ταμεία… Το πιο φοβερό είναι ότι τα έσοδα που θα εισπράξει το Ελληνικό Δημόσιο από την πώληση, θα επιστρέψουν πίσω στη Γερμανία για πληρωμή τοκοχρεολυσίων....

Δεν μας Μένει δηλαδή Τίποτα...!

Επιπλέον, εσκεμμένα αποκρύπτουν το γεγονός ότι από το 2019 έως το 2025 θα χρειαστούμε περισσότερα από 100 δις ευρώ για πληρωμή τοκοχρεολυσίων και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Ποιός θα μας δανείσει; και Γιατί να μας δανείσει, όταν θα τα έχουμε ξεπουλήσει όλα; Μήπως μας πάνε σε κατοχική δραχμή ή παράλληλο νόμισμα όταν θα τα έχουν πάρει όλα και τότε θα είναι αδύνατο να ανακάμψουμε;

4. Δικαιοσύνη

Αυτοί λοιπόν που συντέλεσαν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας μέσω σφετερισμού της εξουσίας, αποδεχόμενοι τις εξωτερικές πιέσεις επιβολής μνημονίων εξαθλίωσης των Ελλήνων, μαζί με το σύνολο των φυσικών και νομικών προσώπων (κόμματα και επιχειρηματικά κυκλώματα), που συμμετείχαν στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας σε ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Δεν είναι δυνατόν με το περίφημο PSI οι τράπεζες να υπόκεινται σε ζημιές 28 δις και τα ασφαλιστικά ταμεία σε ζημιές 13 δις, που μετακυλίστηκαν στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο να μην φταίει κανείς, αλλά να παρουσιάζεται και σαν μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι δυνατόν να έχουν δοθεί πάνω από 200 δις στις τράπεζες με τη μορφή "εγγυήσεων" και "ανακεφαλαιοποιήσεων" και να εξακολουθούν να βρίσκονται σε καθεστώς χρεοκοπίας, δηλαδή να χρειάζονται επιπλέον 25 δις, χρήματα που θα πάρουν από το 3 μνημόνιο. Που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα; Η Δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

5. Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα

Σύνταξη εντελώς νέου δημοκρατικού Συντάγματος, μέσω Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Μιας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης που, λειτουργώντας πρωτογενώς, θα δημιουργήσει εξ υπαρχής νέο Δίκαιο, απαλλάσσοντας οριστικά τη χώρα και τον λαό από τα βάρη της φαυλοκρατίας και της ξένης εξάρτησης, ενώ παράλληλα θα διασφαλίζει σε απόλυτο και αδιαμφισβήτητο βαθμό τα ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων των πολιτών, με βάση τις αρχές της Ισότητας, της Ισοπολιτείας, της Δικαιοσύνης και της Ευημερίας του λαού.

Κατοχύρωση της απλής αναλογικής, ως πάγιου εκλογικού συστήματος για τις εθνικές και τοπικές εκλογές, με κατάργηση κάθε αντιδημοκρατικού νόμου, ρύθμισης και μέτρου, που νοθεύει την αυθεντική και ισότιμη συμμετοχή και έκφραση του λαού.

Αναβάθμιση του κοινοβουλίου, με την κατάργηση του υπάρχοντος αντιδημοκρατικού κανονισμού και της χρηματοδότησης των κομμάτων, τη θεσμική κατοχύρωση της ισότιμης μεταχείρισης βουλευτών και κομμάτων, την εξασφάλιση της ουσιαστικής λογοδοσίας της κυβέρνησης, κατάργηση όλων των στεγανών και απορρήτων, υπαγωγή της δημόσιας διοίκησης, της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων στον άμεσο έλεγχο της Βουλής.

Εάν λοιπόν Βαρέθηκες 40 χρόνια τώρα να βλέπεις το ένα σκάνδαλο να διαδέχεται το άλλο. Ενδεικτικά μόνο αναφέρονται «Σκάνδαλο καλαμποκιού», Σκάνδαλο 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ, σκάνδαλο της αγροτικής ασφαλιστικής εταιρείας, σκάνδαλο ΠΡΟΜΕΤ λάθρα εισαγωγή και υπερτιμολόγηση καφέ, σκάνδαλο ΠΡΟΜΕΤ "σάπια ξύλα ", Σκάνδαλο ΑΓΡΕΞ, Πυρκάλ, «το σκάνδαλο του σταριού», «Σκάνδαλο Κοσκωτά», Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, Σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών,Υπόθεση Στέγκου, Σκάνδαλο δομημένων ομολόγων στην Ελλάδα, Λίστα Λαγκάρντ, σκάνδαλο ΤΑΙΠΕΔ για 28 ακίνητα του Δημοσίου, TOR-M1 και τη μια κυβέρνηση να αθωώνει την άλλη....!!!!

Εάν πιστεύεις ότι η Ελλάδα μας, τα παιδιά μας, Αξίζουμε ένα καλύτερο Μέλλον,
Εάν πιστεύεις ότι πρέπει να ζήσουμε Ελεύθεροι όπως Γεννηθήκαμε,
Εάν πιστεύεις ότι το Μεγαλείο και οι Θυσίες των προγόνων μας δεν πρέπει να χαθούν,
Τότε το ΕΠΑΜ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!!!

ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο)