Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πικάντικα νούντλς με αυγό - Εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψετε



Υλικά για 2-4 άτομα

- 1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο

- αλάτι, πιπέρι

- πιπέρι καγιέν

- 1 πακέτο νούντλς αυγού

- λίγο βούτυρο

Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα βράζετε για 7 λεπτά τα νούντλς με αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν όχι όμως παρά βρασμένα και σουρώνετε.
  • Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ζεστάνετε το βούτυρο με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει καστανό για 5 με λεπτά.
  • Έπειτα ρίχνετε τα νούντλς και αφήστε να μαγειρευτούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα νούντλς. Αν τα προτιμάτε πικάντικα, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν σερβίρετε