Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Νεαροί πήγαν να εξεταστούν στο νοσοκομείο με…ποτά στο χέρι (;) και προκάλεσαν φασαρία

 
 
  Για… γέλια και για κλάματα πλέον η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»,… αφού ένα ακόμη περιστατικό που φανερώνει την ένδεια του νοσηλευτικού ιδρύματος στον τομέα της ασφάλειας έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα.

Πιο... 

αναλυτικά, σύμφωνα με το patrastimes.gr,τέσσερις άνδρες ηλικίας από 25 έως 31 ετών με μπουκάλια ποτού στα χέρια πήγαν στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης και ζητούσαν να εξεταστούν από οποιονδήποτε γιατρό.

Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και οι νεαροί αντέδρασαν φωνάζοντας. Επιτέθηκαν μαλιστα φραστικά σε νοσηλεύτριες και άρχισαν να κλωτσούν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Ασθενείς και προσωπικό τρομαγμένοι σηκώθηκαν στο «πόδι», ενώ η κατάσταση παρά λίγο να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο από τέσσερις νεαρούς, αφού οι άλλοι είχαν προλάβει να φύγουν.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Κώστας Πετρόπουλος, μιλώντσας στο Patrastimes.gr, τόνισε για ακόμη μια φορά πως “στο νοσοκομείο δεν υπάρχει ασφάλεια, μπαίνει οποίος θέλει και κάνει ότι θέλει. Γιατροί και προσωπικό έχουν αφεθεί έρμαια των οποιονδήποτε ταραχοποιών στοιχείων, δραστών κλοπών και επειτήδιων”.

“Πρέπει να ασκούνται ποινικές διώξεις πλέον άμεσα σε τέτοιου είδους περιστατικά, όχι για μόνο για τις καταστροφές εντός του κτιρίου, αλλά για την ψυχική υγεία των ασθενών”, συμπληρώνει ο κ. Πετρόπουλος.