Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

OΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…..;



 Μπορεί ο λαός κάτω από το καθεστώς του μικρότερου κακού, να έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, δεν παύει να έβγαλε λαμόγια της πολιτικής.
Δες στην Πιερία τι έβγαλε. Έναν...

επαγγελματία "ανανεωτή", τον δικηγόρο Τζαμακλή Χάρη, έναν που πάλεψε για την διάλυση του ΚΚΕ, τον Καστόρη Αστέριο και μία περιφερόμενη και καλά από την οργάνωση ΚΟΕ, την Μπέττυ Σκούφα, που τα δίφραγκα μαζί με τους άλλους, την θάμπωσαν.
Αυτοί όλοι οι τυχοδιώκτες της πολιτικής και για το προσωπικό συμφέρον και όχι μόνο βέβαια, θα ψηφίσουν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, μέτρα εξαθλίωσης του λαού.
Ο λαός ότι και αν ψήφισε στις 20 Σεπτεμβρίου, πρέπει να αντισταθεί στα νέα μέτρα εξαθλίωσης του. Καμιά ανοχή στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που στόχο έχουν να υπηρετήσουν την κερδοφορία του κεφαλαίου και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του. Αυτά τα ταξικά οικονομικά συμφέροντα υπηρετεί η συγκυβέρνηση του κεφαλαίου (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) και κατά επέκταση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία, μαζί με τον βουλευτή της Ν.Δ. Κουκοδήμο Κώστα.
Ο λαός να ξεμπερδεύει από τα ψέματα και της αυταπάτες. Να μπει στον αγώνα, τώρα, δραστήρια. Να εμποδίσει στην εφαρμογή των νέων μέτρων, να διεκδικήσει της απώλειες που είχε τα τελευταία 6 χρόνια, να οργανώσει την γραμμή της αντεπίθεσης.
Χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος, να οργανώσουμε τον αγώνα και την λαϊκή πάλη. Με στόχο να αποκρούσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά παράλληλα να δώσουμε την λαϊκή διέξοδο, που είναι έξω από τη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και τους καπιταλιστές, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με εργατική– λαϊκή εξουσία, που κριτήρια ανάπτυξης θα είναι η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων κοινωνικών λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των καπιταλιστών

Σαββίδης Παναγιώτης