Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Απέρριψαν την κόρη του από την δραματική σχολή


   Μπούμερανγκ γύρισε το όνομα του διάσημου μπαμπά τους για τις κόρες γνωστού Έλληνα ηθοποιού: όπως αποκάλυψε ο ίδιος, εξαιτίας του η μία «κόπηκε» από δραματική σχολή, ενώ η αδερφή της αποφάσισε να μην φοιτήσει ούτε αυτή!

«Μέχρι... 

στιγμής τους ήταν δύσκολο το όνομα. Σε κάποιες σχολές τους δημιούργησε πρόβλημα. Υπήρξε σχολή και καθηγητής που είπε πως πέρασαν και οι δυο τις εξετάσεις αλλά θα πάρουν την μια μόνο», είπε, στην εκπομπή «Καλημερούδια», ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, για τις 19χρονες δίδυμες κόρες που έχει αποκτήσει με την Μπέσυ Μάλφα, την Όλγα και την Νίκη.

Όπως πρόσθεσε, όταν τα δύο κορίτσια άκουσαν πως «δεν θα πάρουμε και τις δύο κόρες του Σκιαδαρέση γιατί τι θα πει ο κόσμος», η μία στήριξε την άλλη και… έφυγαν από τη συγκεκριμένη σχολή, παρά το ότι ήταν επιθυμία τους να φοιτήσουν σε αυτή!

«Δεν πήγε καμία, εννοείται! Ούτε αυτές ήθελαν μετά από αυτό, ούτε κι εγώ ήθελα. Δεν απογοητεύτηκαν! Τους το είπα “θα το έχετε αυτό το θέμα, όπως και το ότι αλλού το όνομα μπορεί να λειτουργήσει θετικά”», κατέληξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός. 



Το διαβάσαμε στο Star.gr