Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Συγχαρητήρια σε μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης


Μαθήτριες του σχολείου μας διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς στους οποίους συμμετείχαν.
Συγκεκριμένα η Κραγιοπούλου Παναγιώτα της Α΄τάξης διακρίθηκε στον 8ο διαγωνισμό « Κ. Καραθεοδωρή » που διοργάνωσε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Ημαθία και στον οποίο πήραν μέρος μαθητές από διάφορους νομούς της Ελλάδας.
Η... 

Κοκοβίδου Ζωή, μαθήτρια της Γ’ τάξης, συμμετείχε στον λογοτεχνικό διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας με θέμα «προσφυγιά και μετανάστευση» ( Νοέμβριος 2015 – Ιανουάριος 2016). Η μαθήτριά μας πήρε μέρος με το διήγημα « Η ιστορία του μικρού Αχμάντ » και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία που αφορούσε τους μαθητές Γυμνασίων. Να σημειωθεί ότι στον ίδιο διαγωνισμό συμμετείχε και η μαθήτρια της Β΄τάξης Μελέτη Ιωάννα, που πήρε έπαινο συμμετοχής, ενώ πρώτη θέση ανάμεσα στους μαθητές Λυκείου κατέλαβε για το ποίημά της « Εξ αποστάσεως » η Μαρία Θεοχάρη του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης , που έχει αποφοιτήσει από το γυμνάσιό μας. Μάλιστα χθες, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, σε μια ωραία και συναισθηματικά φορτισμένη- λόγω του θέματος- εκδήλωση, έγινε η τελετή βράβευσης όλων των μαθητών του νομού μας που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.
Τις συγχαίρουμε όλες θερμά και τις ευχόμαστε να συνεχίζουν να κατακτούν κορυφές, κάνοντας τους γονείς , αλλά κι εμάς τους δασκάλους τους, περήφανους.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης