Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ


Ότι ήσουνα ένας αριβίστας τυχοδιώκτης, ματαιόδοξος, που ψάχνεις γωνιά (πολιτική εννοώ) για να κουρνιάσεις το ήξερα. Για αυτό και οι περιπλανήσεις σου σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε δημοτικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας.
Τώρα μάθαμε ότι είσαι και ένας ψεύτης, συκοφάντης, που εκτοξεύεις λάσπες και μάλιστα δημόσια. Κατά τον Γκαίμπελς είναι η λογική πες, πες κάτι θα μείνει. Αυτό δείχνει και το ήθος σου. Αλλά... 

δεν θα ακολουθήσω την κατρακύλα σου, τις ύβρεις και τα απαξιωτικά που εκτοξεύεις στο πρόσωπο μου, σου τα επιστρέφω όλα. Θα σου πω μόνο ότι σε αυτό τον τόπο γνωριζόμαστε περισσότερο από ότι νομίζεις και πολύ περισσότερα γνωρίζει ο κόσμος.
Ουδέποτε εγώ δεν αναφέρθηκα στις δράσεις της "εθελοντικής ομάδας δράσης" και ποτέ δεν είπα ότι δεν έχει κοινωνικό πρόσωπο. Αυτά είναι δικά σου ψέματα για να κάνεις αήθη επίθεση στο πρόσωπο μου.
Τρικυμία εν κρανίω είσαι και σε σύγχυση. Γιατί όμως; Μήπως σού χαλάω την μονταζιέρα; Γιατί δεν λες τίποτα για το θέμα που ανέπτυξα σε σχέση με την "εθελοντική ομάδα δράσης". Αν η "εθελοντική ομάδα δράσης" χειραγωγεί ψηφοφόρους;  Όπως έγραψε κάποιος κύριος Δημητριάδης Θόδωρος. Γιατί σε αυτό αναφέρονταν το κείμενο μου και όχι στις δράσεις της "εθελοντικής ομάδας δράσης". Όλα αυτά που γράφεις για το πρόσωπο μου είναι συκοφαντίες και λάσπες. Και ίσως δικαίως πρέπει να σου δώσουν τον τίτλο, Παναγιώτης Τριανταφυλλίδη, ο γκαιμπελίσκος της Πιερίας.
Θα σου πω και αυτό. Οι κοινωνικοί, λαϊκοί αγώνες δεν διαφημίζονται και δεν είναι λάφυρα που τα κουβαλάμε δεξιά, αριστερά για να τα επιδεικνύουμε. Βέβαια από έναν τυχοδιώκτη σαν και εσένα που ψάχνει γωνιά για να τρυπώσει δεν περίμενα και κάτι άλλο.
Οι λαϊκοί αγώνες έχουν αφετηρία αξίες που έχουν να κάνουν με το ιδανικό ενός άλλου κόσμου. Δίκιο, ισότιμο, ευτυχισμένο, χωρίς φτώχιες και λαϊκές δυστυχίες. Περιέχουν στοιχεία ανιδιοτέλειας, προσφοράς, εθελοντικής προσφοράς, στοιχεία αυταπάρνηση και αυτοθυσίας. Αυτοί που συμμετέχουν σε λαϊκούς, κοινωνικούς αγώνες, δεν υπολογίζουν προσωπικό κόστος, κούραση. Για αυτούς ο αγώνας είναι η συνειδητοποίηση του αναγκαίου, ότι ο κόσμος αυτός πρέπει και μπορεί να αλλάξει, κάτω από προϋποθέσεις και κυρίως με την οργωμένη δράση των λαϊκών ανθρώπων. Αυτοί οι αγώνες πάντα είχαν ταξικό πρόσημο που εσύ χλευάζεις και απαξιώνεις.
Οι κοινωνικοί αγώνες Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη δεν είναι χάπενινγκ και κυρίως δεν αποτελούν το ταμείο για να εξαργυρώσεις την ματαιοδοξία σου, επαγγελματία ανθρωπιστή.
Που ανακάλυψες ότι το δίκιο δεν είναι λαϊκό είναι απλά δίκιο. Αυτό είναι το δικό σου, το κίβδηλο δίκιο που θέλει με όλους να τα χεις καλά. Γιατί εσκεμμένα προσπερνάς ότι η κοινωνία μας, διαχωρίζεται σε τάξεις, με διαφορετικά αντικρουόμενα οικονομικά συμφέροντα.
Είσαι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Είσαι και με τους εκμεταλλευτές, αστούς, βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλέμπορους, μεγάλο κεφάλαιο, που ζουν παρασιτικά και στην χλιδή, κλέβοντας τον μόχθο και ιδρώτα του εργαζομένου λαού. Για εσένα δεν υπάρχει κλοπή υπεραξίας, δεν υπάρχει κεφάλαιο που εκμεταλλεύεται εργασία. Για εσένα όλοι έχουν δίκιο στη ταξική κοινωνία που ζούμε. Και με της κοινωνικές λαϊκές ανάγκες και με τα κέρδη της ολιγαρχίας του πλούτου, ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης.
Μόνο, για να συντηρούνται και να αυγατίζουν τα κέρδη τους, η ολιγαρχία του πλούτου, στην οικονομία της αγοράς που ζούμε, Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, προϋπόθεση είναι να τσακίζονται τα εργασιακά – λαϊκά - κοινωνικά δικαιώματα. Γιατί μπαίνουν εμπόδιο στην διευρυμένη αναπαραγωγή των κερδών, στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας των κεφαλαιοκρατών. Έτσι διευρύνεται και αναπαράγεται η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η δυστυχία, που χτυπάει μόνο τον λαό. Αυτός φτωχαίνει, εξαθλιώνεται και δυστυχεί.
Κατά εσένα Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, μάλλον δεν ισχύει. Για αυτό βάλλεις κατά του λαϊκού δίκιου και το αποκόπτεις από τον ταξικό χαρακτήρα της κοινωνίας. Μιλάς με όρους πασιφιστικούς, δίνοντας καλές υπηρεσίες στο σύστημα, που ψάχνεις και εσύ να πάρεις την θέση σου, μέσο της "εθελοντικής ομάδας δράσης".

Υ.Γ. Ποτέ μα ποτέ δεν μίλησα και δεν καταφέρθηκα εναντίον των ανθρώπων που συμμετέχουν σε δράσεις της "εθελοντικής ομάδας δράσης". Μίλησα για εκείνους που παίζουν πολιτικά παιχνίδια και μάλιστα κάτω από το τραπέζι με βιτρίνα την "εθελοντική ομάδα δράσης". Και ποτέ δεν έκρινα της δραστηριότητες της "εθελοντικής ομάδας δράσης" όπως με ψέματα λέει ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης.

Σαββίδης Παναγιώτης