Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αχ ρε μάνα ... Ήταν η κακιά στιγμή ... Δεν το ήθελε μανούλα μου


Στον Εισαγγελέα Αγρινίου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, ο 22χρονος από την Παραβόλα που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τη 44χρονη μητέρα του και τραυμάτισε στην ωμοπλάτη τον αδερφό του. Η κηδεία της γυναίκας έγινε χθες. Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της... 

44χρονης, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά. Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Λίγη μόλις ώρα μέτα την κηδεία της αδικοχαμένης 44χρονης, η μικρότερη κόρη της οικογένειας για ακόμα μια φορά στέλνει σπαρακτικα μηνύματα μέσω facebook.

Αυτή την φορά ανέβασε μια φωτoγραφία της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αχ ρε μανα .... Ήταν η κακιά στιγμή... Δεν το ήθελε μανούλα μου να το κάνει..."κάποιοι του εβαλαν λογια " και ηταν μεθυσμένος όχι ότι ήθελε να πιεί αλλά τον έκαναν να πιει ...μαμά μου μας λείπεις.. Πονάει η καρδιά μας".



Όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας της οικογένειας με τον 18χρονο γιο του επισκέφθηκαν τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο όπου κρατείται ο 22χρονος μητροκτόνος.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη μιας και ο 18χρονος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, και πλέον φαίνεται να θέλει να σταθεί δίπλα στον αδερφό του, πεπεισμένος πια και ο ίδιος ότι ήταν η κακιά στιγμή.


cityvoice