Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Κ.Γ. : ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ



Αύριο Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. στο μνημείο Ηρώων Λιτοχώρου εντός του Δημοτικού Πάρκου προσερχόμαστε στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ηρωικώς πεσόντων κατά τη μάχη του Λιτοχώρου στις 31 Μαρτίου 1946, ημέρα εκλογών, για να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αθάνατους νεκρούς της Ελλάδας που... 

έπεσαν αμυνόμενοι σθεναρά υπέρ της πατρίδας και της ελευθερίας κατά την ύπουλη επίθεση που δέχτηκαν από τις σοβιετόδουλες κομμουνιστικές συμμορίες που επιχείρησαν με το αίμα και τη βία να επιβάλουν κομμουνιστική δικτατορία και να υποδουλώσουν την χώρα μας, αιματοκυλώντας τον ελληνικό λαό και οδηγώντας τον τόπο σε έναν τριετή αιματηρό πόλεμο, ώσπου να συντριβούν τελικά τον Αύγουστο του 1949 από τον τιμημένο Εθνικό Στρατό.
Στις κομμουνιστικές προκλήσεις της προηγούμενης Κυριακής που οργάνωσε ο Κουτσούμπας με το ΚΚΕ, στην επέτειο της δολοφονικής επίθεσης στο Λιτόχωρο τον Μάρτη του 1946, δίνουμε αύριο με την παρουσία μας στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των υπερασπιστών του Λιτοχώρου που έπεσαν για τη λευτεριά της πατρίδας, τη δική μας απάντηση, βροντοφωνάζοντας :
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ!

Κ.Γ.  Λιτόχωρο