Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο πύργος του 1928 - Εδώ θα ζήσουν οι Ομπάμα όταν φύγουν από τον Λευκό Οίκο (φώτο)



Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος τους Μισέλ Ομπάμα νοίκιασαν ένα εντυπωσιακό σπίτι 761 τετραγωνικών μέτρων σε μία από τις πιο κομψές γειτονιές της Ουάσινγκτον.

Πρόκειται για... 

το σπίτι που θα ζήσουν αφού ο Μπαράκ Ομπάμα απποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Η κατοικία που έχει αξία 4,3 εκατομμύραι δολάρια, έχει άπλετο χώρο για χαλάρωση, διασκέδαση, αλλά και έναν υπέροχο κήπο.

Το Politico ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τη διεύθυνση του σπιτιού. Η οικία που χτίστηκε το 1928 διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και ανήκει στον Τζο Λόκχαρτ που ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπιλ Κλίντον.

Το ξύλο σε συνδυασμό με το μάρμαρο κυριαρχούν στο σπίτι, ενώ η κουζίνα που διαθέτει είναι εντυπωσιακή, ενώ διαθέτει και ένα κελάρι κρασιών.















Όπως σχολιάζει πάντως η Daily Mail, ο κύριος λόγος για τον οποία ξεχωρίζει το εν λόγω σπίτι είναι το σημείο στο οποίο βρίσκεται, μια και πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της χώρας.



















Η οικογένεια που το ενοικιάζει, για τη φωτογράφιση του σπίτιού, άφησε τα παιχνίδια σε κοινή θέα. Επιπλέον οι οικία διαθέτει ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο, που κάνει το σπίτι πιο ζεστό.