Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πως είναι σήμερα η Alexis της Δυναστείας [φώτο]



Η θρυλική Alexis της Δυναστείας σε πρόσφατη έξοδό με τον σύζυγό της. Σε ηλικία μόλις 22 ετών έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης με την καριέρα της να «απογειώνεται» λίγα χρόνια μετά με την καθημερινή σαπουνόπερα... 

«Δυναστεία» που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για πολλές δεκαετίες.



Ο λόγος φυσικά για την απίθανα «εριστική» και αγαπημένη κατά τα άλλα ηθοποιό Joan Collins που με το ταλέντο της και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της κατάφερε τόσο να εκνευρίσει αλλά και να μαγέψει ταυτόχρονα με την ερμηνεία της τεράστιο πλήθος τηλεθεατών ανά τον πλανήτη.



Αν και διανύει το 83 έτος της ηλικίας της τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας των δημοσιογράφων με την υπέροχη σιλουέτα και τις στιλιστικές της επιλογές , σε πρόσφατη εμφάνιση της , συνοδευόμενη από τον κατά 32 χρόνια νεότερο σύζυγό της Percy.

Φορώντας ένα μαύρο ελαστικό φόρεμα με τον ένα ώμο ασύμμετρο και ένα υπέροχο billowing στρίφωμα εξαιρετικά συνδιασμένο με το επίσης μαύρο λαμπερό σακάκι που ήταν περίτεχνα διακοσμημένο από χάντρες.Τα μαλλιά της έπεφταν γύρω από το πρόσωπό της με κολακευτικές μπούκλες και που την οποία τόνιζε ιδιαίτερα το λαμπερό μακιγιάζ της που αποτελείται από kohl-lined επένδυση στα μάτια και ένα κραγιόν φούξια.