Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ



Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Περίστασης συγχαίρει τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ’ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» στην πρώτη φάση που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο καθώς και τα παιδιά που πέρασαν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού δύο από κάθε τμήμα, που έγινε στις 14/5/16 στο 4ο Δημοτικό Κατερίνης:
Ε1: Κωνσταντίνου Παρασκευά, Λιόντα Ζαλίκα Αλεξάνδρα,
Ε2: Γεωργιάδης Γιάννης, Τσακιρίδου Άννα Μαρία,
ΣΤ1: Λοϊζίδου Όλγα, Στεφανίδου Γαλήνη και
ΣΤ2: Παπαδόπουλος Αλέξιος.
Επίσης...








συγχαίρει τις μαθήτριες της Ε΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περίστασης Τσακιρίδου Άννα Μαρία και Λιόντα Ζαλίκα Αλεξάνδρα που διακρίθηκαν στον «διαγωνισμό Καγκουρό» και αντιπροσώπευσαν επάξια το σχολείο μας, αφού είναι ανάμεσα στα 25 παιδιά που διακρίθηκαν στο Νομό μας και δύο από τα τέσσερα παιδιά που διακρίθηκαν στην Ε΄ τάξη. Ο δρόμος για την μόρφωση είναι μακρύς και όμορφος και όπλο για τα νέα παιδιά. Καλή συνέχεια και επιτυχίες στις επόμενες προκλήσεις της μαθητικής τους ζωής.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου για την αμέριστη συμπαράσταση τους που στηρίζουν με κάθε τρόπο τα παιδιά στην δύσκολη προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Για το Δ.Σ.

Η γεν.γραμ/τέας                         Ο πρόεδρος
Καραγιαννίδου Κική               Κωτίδης Νίκος