
Αναρωτιέται ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Συνεχίζεται ο πρώιμος καύσωνας, παρά την παρένθεση της βροχής και του χαλαζιού, και τώρα ένας άλλος με μεταφορική έννοια καύσωνας-πυρκαγιά ξέσπασε στο Λιμάνι του Πειραιά και κοντά στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής όπου εδρεύει ο ΤΑΙΠΕΔ και τώρα επεκτείνεται και προς το κτίριο της Βουλής στην Πλατεία Συντάγματος.
Την...
ξετρύπωσε την επιστολή της COSCO προς τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ Πιτσιόρλακάποιος «πονηρός πόντικας».
Κρίση που απαιτεί άμεση επιχείρηση διαχείρισης για έγκαιρη επίλυση λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του κ Τσίπρα στο Πεκίνο ανέκυψε ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ (και ευλόγως αναρωτιέμαι) και ΑΝΑΙΤΙΩΣ;
Η Cosco καταγγέλλει επισήμως με τρισέλιδη επιστολή της προς τον κ Πιτσιόρλαότι το κείμενο του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος έχει διαφορές με αυτό που υπεγράφη στις 8 Απριλίου.
Και εγείρεται, λοιπόν, έτσι στα καλά καθούμενα και θέμα ΑΚΥΡΩΣΗΣ της συμφωνίας…
http://www.topontiki.gr/article/175737/vomva-apo-tin-cosco-kai-emploki-me-tin-idiotikopoiisi-toy-olp