Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ



«Άνοιξε η γη και τους κατάπιε» λένε για τον πατέρα και την κόρη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το βράδυ του... 
 
 
 
 
  

 
 
 
περασμένου Σαββάτου (16/07) στα Δουνέικα της Ηλείας.
Σύμφωνα με το ilialive, οι Αρχές που αναζητούν τον 68χρονο Κωνσταντίνο Λοϊζίδη και την 44χρονη κόρη του Ελένη έχουν ερευνήσει μια πολύ μεγάλη έκταση στον κάμπο της Ηλείας έχοντας επεκτείνει το πεδίο τόσο προς τα ορεινά, όσο και προς τα παραλιακά σημεία, δίχως κανένα αποτέλεσμα.

Μαρτυρίες πάντως επιβεβαιώνουν ότι ο 68χρονος το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογικά, χωρίς καμία δυνατότητα προσανατολισμού, σε πανικό και κατάσταση κρίσης.
Για τελευταία φορά εθεάθησαν στις τέσσερις τα ξημερώματα του Σαββάτου και πάλι στην περιοχή της Κουρούτας.
Με βάση τα όσα αναφέρει το ilialive.gr, πατέρας και κόρη για περισσότερες από έξι ώρες περιπλανιόντουσαν σε μια ακτίνα μικρότερη των 5 χιλιομέτρων από το χώρο που διέμεναν και προφανώς πάντα προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο να επιστρέψουν πίσω.

Ως κομβικό λάθος φέρεται να ήταν το ότι ο 68χρονος επιστρέφοντας από τον εσπερινό της Αγ. Μαρίνας δεν έστριψε εκεί που έπρεπε στα 500 μέτρα και συνέχισε προς το χωριό.
Από εκεί και ύστερα φαίνεται πως προσπαθούσε συνέχεια να βρει το δρόμο για το σπίτι, ρωτώντας όμως πάντα για λάθος σημείο, αφού ανέφερε «Κουρούτα» και εννοούσε Αγ. Μαρίνα Δουνείκων. Είναι όμως πραγματικά άξιο λόγου το πως κατάφεραν δύο άνθρωποι να χαθούν βράδυ Σαββάτου στην πιο πολυσύχναστη περιοχή του νομού

newsbomb.gr