Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ «Αμαρτίες γονέων…και τέκνων»


Θερμή υποδοχή είχε από το αναγνωστικό κοινό το βιβλίο του Δημητρίου Δημηνά με τον τίτλο «Αμαρτίες γονέων και τέκνων», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον εκδοτικό οίκο της πόλης μας «ΜΑΤΙ». Η πρώτη παρτίδα των αντιτύπων έχει από μέρες εξαντληθεί και αναμένεται εντός της εβδομάδος η νέα παρτίδα που θα διατίθεται στο βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ», καθώς και σε άλλα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Σε... 
 
 

 
 
 
δεκάδες ανέρχεται ο αριθμός των αναγνωστών που συνεχάρησαν τον συγγραφέα, γραπτώς και προφορικώς, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και επώνυμοι συγγραφείς και πανεπιστημιακοί καθηγητές, όπως οι κ.κ. Στέλιος Ράμφος, Χρήστος Γιανναράς, γνωστοί δημοσιογράφοι του ημερήσιου τύπου και της τηλεόρασης [ΕΡΤ3 και TV 100],που διάβασαν και σχολίασαν το πρωτότυπο στο είδος του βιβλίο με τον κ. Δημηνά. Ενδεικτικά παραθέτουμε εδώ αυτούσια την επιστολή που απέστειλε στον συγγραφέα ο γνωστός Μητροπολίτης Δημητριάδος [Βόλου] κ.κ.Ιγνάτιος.

«Κύριον Δημήτριον Δημηνάν,Δικηγόρον-Επιμελητήν Ανηλίκων ε.τ., εις Κατερίνην.

Αγαπητέ μου, Μετά πολλής χαράς έλαβα από την αγάπη σας το εξαίρετο πόνημα σας με τον τίτλο «Αμαρτίες γονέων ..και τέκνων», που είχατε την ευγενή καλωσύνη να μου στείλετε. Οι αληθινές ιστορίες που αναφέρονται σ’αυτό ,με συνεκίνησαν βαθύτατα. Είθε να δίνει ο Θεός και άλλους ευσυνείδητους διακόνους της ανθρώπινης δυστυχίας ,όπως εσείς, στον νευραλγικό αυτό χώρο της παραβατικότητος των ανηλίκων παιδιών,που θα εργάζονται με πόνο και αγάπη και με βοηθό τη Θεία Χάρη για την σωτηρία των δυστυχισμένων αυτών προσώπων..όπως εσείς.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ με όλη μου την καρδιά να έχετε βοηθό, οδηγό και σκεπαστή τον Χριστό μας, στην επιτέλεση του θεαρέστου έργου σας.

Μετά θερμών πατρικών ευχών

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ »

Ο κ. Δημηνάς διατύπωσε την επιθυμία του να εκφρασθούν δια του ηλεκτρονικού και εντύπου τύπου οι θερμές ευχαριστίες του προς όλους , γνωστούς και αγνώστους, αναγνώστες, που έσπευσαν να προμηθευθούν το βιβλίο του και να τον συγχαρούν γραπτώς ή προφορικώς.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΜΑΤΙ»