Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό προέδρου τοπικής κοινότητας



Με ανακοίνωσή της η τοπική παράταξη «Αναγένεσις στον δήμο Πύργου» καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της προέδρου της τοπικής κοινότητας Κυλλήνης, Δήμητρας Φιτσάλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 

 
 
 
«Η Δημοτική μας παράταξη κατακρίνει και καταγγέλλει το περιστατικό δημόσιου ξυλοδαρμού της Προέδρου της τοπικής κοινότητας Κυλλήνης.

Δηλώνουμε ότι θα βοηθήσουμε έμπρακτα μέχρι τέλους για την αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και των ηθικών αυτουργών αυτού του άνανδρου περιστατικού.

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τη δημόσια καταδίκη από ΟΛΟΥΣ τους περιφερειακούς και δημοτικούς αιρετούς ,καθώς και από όλες τις κατ αλλά «ευαίσθητες» οργανώσεις-συλλόγους και φορείς.

Επίσης με αγωνία περιμένουμε να δούμε την στάση όλων των Μ.Μ.Ε.(και αυτοί που κρίνουν,κρίνονται).

Είμαστε σίγουροι ότι εάν στη θέση της κατά γενική ομολογία επιτυχημένης Προέδρου, δεσποινίδος Φιτσάλου , βρισκόταν κάποιος άλλος, αυτή τη στιγμή θα είχαν πλημμυρίσει όλα τα ΜΜΕ με δηλώσεις συμπαράστασης και αφορισμούς.

Το μόνο έγκλημα για το οποίο διώκεται η Δήμητρα, είναι ότι αγαπάει υπερβολικά τον τόπο της και τη πατρίδα της και δεν χαρίζει σε κανένα ,όσο αφορά την κριτική που κάνει, εάν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εάν λοιπόν όποιος καταγγέλλει με αποδείξεις τον δέρνετε, που είναι η Δημοκρατία που επικαλείσθε;
Στέρεψε ο πολιτικός λόγος μαζί με τα ψέμματά σας;

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος-Δημ.σύμβουλος Πύργου-Επικεφαλής ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ».