Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΘΥΡΑ 5: Ζητάμε σύγκλιση του ανώτερου οργάνου της ομάδος μας

 
 Ο κύριος Κουθουριδης αντιπροσωπεύοντας την διοίκηση και απαντώντας στο αίτημα μας για Γενική Συνέλευση μάλλον έχει μπερδευτεί.

Εμείς ζητάμε σύγκλιση του ανώτερου οργάνου της ομάδος μας για να μας απαντήσει η διοίκηση σε μια σειρά πραγμάτων και γεγονότων που έχουν γίνει στον σύλλογο και τον μικραίνουν από την ημέρα ανάληψης διοικήσεως.

Πρώτον... 
 

 
 
 
 
γιατί έχουν γίνει τόσες παραιτήσεις μελών του ΔΣ.

Δεύτερον γιατί έχουν φύγει τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδος και ιδιαίτερα γηγενείς και παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες μας. Γιατί οι ακαδημίες μας έχουν εικόνα διαλύσεις που από 120 παιδιά φέτος θα έχουμε σχεδόν μονό 50.

Τρίτον γιατί τα διάρκειας έχουν αυτές τις υψηλές τιμές από την στιγμή που στην Β΄ εθνική είχαμε πιο προσιτά.

Τέταρτον Γιατί η επικοινωνία της ομάδος είναι ελλιπής με τα ΜΜΕ(γίναμε δέκτες παραπόνων από τοπικά μέσα ενημέρωσης, και γιατί λοιδορούνται οι φίλαθλοι της ομάδος από το επίσημο σάιτ που αντιπροσωπεύει την ομάδα),

Πέμπτον Γιατί δεν έγινε στελέχωση της ομάδος από κάποιους εμπείρους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα από τοπικούς αντ' αυτού ήρθαν παίκτες από μακρινά σωματεία(πολλοί γηγενής προτίμησαν αλλά τοπικά σωματεία της ίδιας κατηγορίας γιατί;).

Έκτον Γιατί πρέπει να γνωρίζουν όλα τα μελή την πρόταση από επενδύτη που απορρίφτηκε χωρίς αιτιολογία από το ΔΣ.

Έβδομον Γιατί παρενέβη η νυν διοίκηση στα θέματα βόλεϊ ενώ δεν έχει άμεση ευθύνη του τμήματος που λειτουργεί ανεξάρτητα στα πλαίσια του ερασιτέχνη.

Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που ταλανίζουν τα πολυάριθμα μελή και φίλους του Πιερικού που ζητούν νόμιμα την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΥΓ. Δεν πρέπει καμιά διοίκηση να φοβάται το ανώτερο όργανο του κάθε συλλόγου που είναι η Γενική Συνέλευση. Το παρών κείμενο το υπογραφούν 100 μελή και φίλοι του Μεγάλου και Ιστορικού μας σωματείου που αγαπάμε και λατρεύουμε σαν την οικογένεια μας.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5