Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Καλά είναι το μωράκι που βρέθηκε μέσα στα αίματα πεταμένο στον φωταγωγό!



 ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΟΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΣΤΟ ΦΩΤΑΓΩΓΟ! ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Καλά στην υγεία του είναι σύμφωνα με τους γιατρούς, το νεογνό, ένα κοριτσάκι μόλις 2-3 ημερών, που βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο βουτηγμένο μέσα στα αίματα αργά χθες το βράδυ στον φωταγωγό τετραώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στην Κατερίνη, όταν πυροσβέστες κλήθηκαν να διασώσουν γατάκι και βρέθηκαν έκπληκτοι μπροστά στο νεογέννητο. Το μωράκι έκλαψε και έτσι σώθηκε, αφού το άκουσαν οι περίοικοι, οι οποίοι στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν γατάκι και κάλεσαν την πυροσβεστική. Αν δεν έκλαιγε, θα είχε πεθάνει  αβοήθητο στον φωταγωγό.
Το... 








νεογέννητο διακομίσθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται.
Την δραματική υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικοί, ενώ χθες το βράδυ προσήχθησαν για ανακρίσεις στην αστυνομική διεύθυνση Πιερίας τρεις αλλοδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα.