Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Στο εδώλιο οι γονείς από τη Βουλγαρία που σκότωσαν το γιο τους με βραστό νερό - Το μόλις 2,5 ετών αγόρι ξεψύχησε από τους πόνους και τα εγκαύματα


Αναβιώνει σήμερα στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση θανάτου του μόλις 2,5 ετών Θανάση, του αγοριού που έκαψαν με βραστό νερό η μητέρα του και ο σύντροφός της, υποβάλλοντάς το σε μαρτυρικό θάνατο. Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Στο... 

 
 
 
 
εδώλιο θα καθίσουν η μητέρα του από τη Βουλγαρία και ο ομοεθνής σύντροφός της οι οποίοι κατηγορούνται ότι έκαψαν το αγοράκι με βραστό νερό και οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Το ζευγάρι είχε μεταφέρει τον μικρό Θανάση στο Κέντρο Υγείας Μοιρών τον Μάρτιο του 2014, όταν πια ήταν αργά. Ο μικρός ξεψύχησε από τους πόνους και τα εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ από τη νεκροψία είχαν εντοπιστεί και παλαιότερα τραύματα τα οποία αποδείκνυαν πως το μικρό αγοράκι δεν υπέφερε για πρώτη φορά στα χέρια του ζευγαριού.

Η μητέρα στο δικαστήριο είχε ισχυριστεί πως του πέταξαν ζεστό νερό στην πλάτη καθώς το μικρό άγόρι δεν μπορούσε να ενεργηθεί ενώ ο σύντροφός της είχε υποστηρίξει πως το παιδί σκόνταψε και έπεσε σε λεκάνη με βραστό νερό.