Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Κ. ΚΑΙ Α.Κ. Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ…..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΒΟΑ


Σαββίδης Παναγιώτης

Ο δημόσιος διάλογος και η αντιπαράθεση απόψεων, απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις, για να μπορεί να προβληματίσει ένας διάλογος, να αντλήσει κάποιος, κάποιες πληροφορίες, χωρίς και καλά να χρειάζεται συμφωνία, των όποιον μεριών που διεξάγουν ένα διάλογο.

Και επειδή ο στόχος μου δεν είναι να ερμηνεύσω τα χαρακτηριστικά ενός διαλόγου, εξάλλου δεν έχω αυτή την ικανότητα και γνώση του αντικειμένου, ας...






πάμε στο προκείμενο, γιατί τα λύματα που ξεχειλίζουν, από της ρωγμές ενός άθλιου συστήματος που σαπίζει, αξιώνουν να πνίξουν τα αυτονόητα και κάθε ορθολογική υπόσταση που έχει κοινωνική προσέγγιση.

Γ.Κ. βρήκες σύμμαχο στον Α.Κ. Σας ενώνει το δικαίωμα της ανωνυμίας που δίνει το διαδίκτυο, πέρα από της αποκρουστικές, αντιδραστικές απόψεις σας, για την ζωή και τον άνθρωπο. Αφού και οι δυο είστε υπέρ να πνίγουμε τους πρόσφυγες, μετανάστες, στις θάλασσες, για να αποκρούσουμε το <<σχέδιο>> που εξελίσσεται και είναι να κυριέψουν την χώρα μας, μέσο των προσφύγων και μεταναστών, για να μας εξισλαμίσουν και να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας.

Γ.Κ. στο φαντασιακό σας πεδίο, που τα συμπλέγματα σας πραγματώνονται και για εσάς έχουν αντικειμενικό περιεχόμενο, δεν είναι τόσο δυσδιάκριτη η γραμμή που χωρίζει το λογικό από το μη λογικό. Και επειδή οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες από όλες της απόψεις, κάθε άλλο παρά ειρωνικό είναι αυτό που προανέφερα.

Γιατί πάντα σε εποχή κρίσης και μιλάμε για οικονομική κρίση του συστήματος, θα βγαίνουν σκελετοί από της ντουλάπες, για να θυμίζουν, ότι στη φαρέτρα του ιδεολογικού οπλοστασίου του συστήματος, να υπολογίζουν και αυτούς, στον πόλεμο που διεξάγεται στους λαούς. Φτώχεια, δυστυχία, ανεργία, ανατροπές εργασιακών, λαϊκών, κοινωνικών δικαιωμάτων, εχθροπραξίες, για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση προς όφελος των οικονομικά δυνατών και να μπει συνολικά το κεφάλαιο σε νέο κύκλο κερδοφορίας.

Στη υπηρεσία εξωραϊσμού του συστήματος, βρίσκονται οι ναζιστές και οι φασίστες, που υφαίνουν το πλέγμα του αποπροσανατολισμού και λαϊκής παραπλάνησης, υπονομεύοντας, προβοκάροντας, όποιον με όρους πολιτικούς, ταξικούς, αγγίζει το σύστημα της εκμετάλλευσης και κοινωνικής καταπίεσης.

Αυτή είναι η ταμπακιέρα Γ.Κ. και Α.Κ., το άθλιο αυτό σύστημα που πνίγει τους λαούς στο αίμα και εν καιρό καπιταλιστικής ειρήνης, στην φτώχεια, δυστυχία, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, ανέχεια. Για αυτό ο αντικομουνιστικός οχετός σας, το σύστημα υπερασπίζεστε, το σύστημα των εκμεταλλευτών και καταπιεστών. Αυτός είναι ο πατριωτισμός σας.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονταν οι ναζιστές και οι φασίστες και όχι μόνο στην Ελλάδα. Στόχος τους να αναστείλουν κάθε ριζοσπαστική διεργασία, στην συνείδηση αυτών που είναι αποδέκτες μιας βάρβαρης πολιτικής, με σαφής στόχευση, τον ίδιο τον λαό, που εξαθλιώνεται, φτωχοποιείται μαζικά, για τα κέρδη των λίγων, τα κέρδη των καπιταλιστών. Η λαϊκή αγωνιστική αφύπνιση, δεν πρέπει να πάρει ταξικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά ταξικής σύγκρουσης, ρήξης, ανατροπής.

Σε αυτή την κατεύθυνση δρούνε ναζιστές, φασίστες, όπως έκαναν οι πολιτικοί τους απόγονοι. οι <<Έλληνες>> συνεργάτες των ναζί Γερμανών, Γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες, ομάδες << Χ>> γνωστοί σαν χίτες και λοιπά αποβράσματα , που σίγουρα θαυμάζεται Γ.Κ. και Α.Κ. Άνοιξε ο βόθρος και βοάν τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Η συνομοσιολογία , τα ψέματα, οι λάσπες, οι συκοφαντίες σας, οι προβοκάτσιες είναι χαρακτηριστικά σας Γ.Κ. και Α.Κ. και όλων των ναζιστών, φασιστών. Σας ενώνει ο αντικομουνιστικός σας παροξυσμός, τύφλωση , εμπάθεια. Ο αντικομουνισμός είναι ιδεολογία και δεν έχει σχέση με κάποιον που δεν συμφωνεί με της θύσεις και της απόψεις του ΚΚΕ στην Ελλάδα, των κομμουνιστών γενικότερα και διεθνώς.

Ο αντικομουνισμός αποτελεί όπλο στην φαρέτρα του αστικού πολιτικού συστήματος, του καπιταλισμού. Αξιοποιείται όταν το σύστημα κλονίζεται, χαρακτηρίζεται από αστάθεια, όπως τώρα με την οικονομική κρίση. Αυτοί που δείχνουν πιο πρόθυμοι να δρούνε σε αυτή την κατεύθυνση, να βγάλουν εις πέρας αυτή την αποστολή, είναι οι ναζί και οι φασίστες. Και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι όμως οι πιο ένθερμοι και δρούνε απροκάλυπτα με τον μανδύα του <<πατριώτη>>.

Όσο αποκαλύπτονται οι ναζί, οι φασίστες , για τον ρόλο τους και τους στόχους τους, τόσο πιο πολύ επιτίθενται με λάσπη κα συκοφαντίες, σε όποιον τους αμφισβητεί, με πολιτικά και ταξικά κριτήρια και το κάνουν με ύπουλο τρόπο.

Αφού τους είπαμε ότι αξιοποιούν τα προβλήματα των προσφύγων και μεταναστών, που έχει δημιουργήσει η συγκυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) για να προωθήσουν την ρατσιστική ρητορεία τους, την ρητορεία μίσους, ξενοφοβίας, μισαλλοδοξίας.

Μας είπαν ότι είμαστε <<κεέδες σταλινικοί>> και καταστρέφουμε τον λαό μαζί με τους ιμπεριαλιστές και είμαστε σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης μαζί τους, πραγματοποιώντας ένα σχέδιο παγκόσμιας συνομωσίας, με την υλοποίηση του, να γίνεται μέσο προσφύγων, μεταναστών.

Και αφού είπε αυτό το βαθυστόχαστο ο Γ.Κ., που γράφει βέβαια κάθε μέρα η φυλλάδα των ναζί της << χρυσής αυγής >> και διάφορα ύποπτα σάιτ. Βγήκε μετά και δικαίωμα του βέβαια, ο Α.Κ. και είπε. Πες τα Χρυσόστομε, για τον Γ.Κ. και ένα ρίγος συγκίνησης διαπέρασε όλους αυτούς.

Επειδή εδώ χωράει η λαϊκή ρήση << Πιάσε το αυγό και κούρευτω >>. Εγώ δεν έκανα αυτό, γιατί ο αντικομμουνσιμός του σήμερα, κάτω από προϋποθέσεις, μπορεί να είναι χειρότερες από το χθες και αυτό δεν αφορά μονό τους κομμουνιστές.

Και επειδή αυτό δεν πρέπει να συμβεί και να στείλουμε τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννάει στα σκουπίδια της ιστορίας.

Βρισκόμαστε σε αγωνιστική εγρήγορση, αγωνιστική ετοιμότητα, για να αποκρούσουμε κάθε εχθρό που υπονομεύει, πολεμάει, τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα. Την προοπτική του λάου, να ζήσει όμορφα, ευτυχισμένα, με βάση της δυνατότητες της εποχής, αρκεί να φύγουν από την μέση, οι υφάρπαγες του κοινωνικού πλούτου, της υπεραξίας, που διαμορφώνουν οι εργαζόμενοι στην γραμμή παραγωγής, στους χώρους δουλειάς και το μετατρέπουν οι καπιταλιστές σε προσωπικό πλούτο, κέρδη, κεφάλαια, που αναπαράγουν για να φέρουν νέα κέρδη, υπερκέρδη.

Σαββίδης Παναγιώτης