Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Εθελοντική Αιμοδοσία και αγιασμός από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι»



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι» σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, την Κυριακή 18.9.2016 στα γραφεία του συλλόγου, Α. Παπάγου14.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ...





συλλόγου μας και έλαβαν μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Η ευαισθησία και η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν, αναδεικνύουν την υψηλή αξία του ανθρωπισμού.
 


Το απόγευμα της ίδιας μέρας τελέστηκε ο αγιασμός για την πολιτιστική χρονιά 2016-17. Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κύριος Αθανάσιος Λιακόπουλος, η Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης κυρία Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Νικόλαος Κατανάς.



Μετά το τέλος του αγιασμού το λόγο πήρε αρχικά η πρόεδρος του Συλλόγου Κυπαρισσία Ζερβουδάκη, η οποία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και της κουλτούρας της Κρήτης, με σοβαρότητα και πολύ δουλειά εκ μέρους του συλλόγου. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Δουλγεράκης ενημέρωσε για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου που αφορούν στη λειτουργία των χορευτικών τμημάτων καθώς επίσης και στην εκμάθηση μουσικών οργάνων και ζωγραφικής – χειροτεχνίας. Μετά τη λήξη του αγιασμού ακολούθησε κέρασμα με παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και κρητική τσικουδιά.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.