Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ

Τρία χρόνια μετά, από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, από τάγμα εφόδου των ναζί της << χρυσής αυγής >> και οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί συνεχίζουν να προκαλούν.
Με...




προβοκατόρικο ύφος όπως γνωρίζουν καλά αυτοί, με κείμενο τους στο σάιτ τους, η << χρυσή αυγή >> κάνει λόγο, για << πονηρές μέρες>> αυτές, που συμπληρώνουμε τρία χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από << τάγμα εφόδου της << χρυσής αυγής >>.
Τι εννοούν << πονηρές μέρες >> ? Ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα πρέπει να περάσει στην λήθη, να ξεχάσουμε? Να μείνουν ατιμώρητοι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί για την δολοφονία του και για άλλες 32 κακουργηματικές πράξεις που κατηγορείται η << χρυσή αυγή >>? Υποθέσεις που ήταν καταχωνιασμένες – ξεχασμένες σε συρτάρια των δικαστικών αρχών ( γιατί άραγε ? ) και ανοίχτηκαν μετά την δολοφονία του Παύλου φύσσα? Να ξεχάσουμε την δήλωση του αρχηγού της <<χρυσής αυγής>> Νίκου Μιχαλολιάκου, ότι αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας ? Να ξεχάσουμε ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιάς, δήλωσε ότι αυτός τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε ? Ο Ρουπακιάς που στην αρχή το έλεγαν περαστικό της << χρυσής αυγής>>, υπάρχει σε πάνω από 30 φωτογραφίες σε διάφορες εκδηλώσεις της << χρυσής αυγής>> ? Βρίσκεται με πρωτοκλασάτα στελέχη της << χρυσής αυγής >> σε κάμπινγκ των ναζί στον ποταμό << ΝΕΔΑ>> ? Ήταν στο 5μελες της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας της << χρυσής αυγής >> ?
Τι εννοούν << πονηρές μέρες >> η << χρυσή αυγή >> ? Ότι εκατοντάδες πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, φοιτητικοί σύλλογοι, αγωνιστικές συσπειρώσεις νεολαίων, γυναικών, οργανώνουν μεγάλες κινητοποιήσεις ενάντια στον ναζισμό, ενάντια στον φασισμό και να τιμήσουν τον αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα, που έπεσε νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε αυτός και η παρέα του, από <<τάγμα εφόδου>> και μαχαιρώθηκε από μέλος της << χρυσής αυγής >> τον Ρουπακιά, όπως ο ίδιος ομολόγησε ?
Πονηρές, μαύρες, προβοκατόρικες μέρες, είναι όλες οι μέρες των ναζί της << χρυσής αυγής >>. Αυτοί που κάνουν το άσπρο, μαύρο και υποτιμάνε την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Αυτοί που με περίσσιο θράσος και υποκρισία, δεν θέλουν να λογοδοτήσουν για την εγκληματικής τους δράση και λένε ότι διώκονται επειδή απειλούν το σύστημα.
Δεν μπορούν να απειλούν το σύστημα αυτοί, που είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος και παλεύουν για την διαιώνιση του και όχι για την ανατροπή του. Που αγωνίζονται σθεναρά για τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Πάνω από 40 οι ερωτήσεις τους μέσα στο κοινοβούλιο. Για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων της ζώνης Περάματος , των βιομηχάνων, που έχουν φτιάξει δουλεμπορικά γραφεία, για να προωθούν στους μεγαλοεργοδότες, εργαζόμενους με 18 ευρώ και χωρίς να απολαμβάνουν κανένα άλλο δικαίωμα.
Παρουσιάζονται ως θύματα, αυτοί που δήλωναν μέσο του Λαγού, βουλευτή της << χρυσής αυγής >>, ότι θα καθαρίσουν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, από τους λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Παρουσιάζονται σαν θύματα αυτοί, που ο αρχηγός τους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, εκθείαζε τα μέλη της << χρυσής αυγής >> σε ομιλία του στις Θερμοπύλες και τους έλεγε, << εσείς είσαστε τα τάγματα εφόδου>>, << ακονίστε της ξιφολόγχες σας στα πεζοδρόμια, για να δούμε πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος>>. Παρουσιάζοντα σαν θύματα, αυτοί που κατέστρεφαν πάγκους μικροπωλητών σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια.
Η δράση της << χρυσής αυγής >> είναι εγκληματική, γιατί είναι οργάνωση ναζιστική. Όσο και να προσπαθεί να μεταμφιέζεται, κοροϊδεύοντας ακόμα και υποστηρικτές της, η << χρυσή αυγή >> έχει για ιδεολογία της τον << εθνικοσοσιαλισμό >> και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της, θαυμάζουν τον Χίτλερ, Μουσολίνι και δεν διστάζουν, αφού τους πιστεύουν, να βγαίνουν φωτογραφίες με προτομές τους, να φοράνε περιβραχιόνια με τον αγκυλωτό σταυρό, να χαιρετάνε ναζιστικά. Επίσης να έχουν τατουάζ αγκυλωτούς σταυρούς, όπως ο Κασιδιάρης στο αριστερό του μπράτσο.
Και ενώ υπάρχουν όλα αυτά τα εχέγγυα, οι αποδείξεις και όχι μόνο βέβαια. Υπάρχουν κείμενα τους, άρθρα, που υμνούν τον Χίτλερ, την ναζιστική ιδεολογία, αυτοί κοροϊδεύουν τον λαό, και του λένε, ότι τους συκοφαντούν, τους πολεμάνε, ότι όλα όσα τους καταμαρτυράνε είναι ψέματα και ότι δεν είναι ναζιστές.
Εδώ το ψέμα αγγίζει τα όρια της παράκρουσης και διαστροφής και ίσως << ειδικοί>> πρέπει να το εξηγήσουν, να το αναλύσουν, πιο εμπεριστατωμένα.
Ο λαός να τους γυρίσει την πλάτη, να τους καταδικάσει σαν οργάνωση αντιλαϊκή, αντιδραστική, που εχθρεύεται τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα. Δρα σαν το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, της μεγαλοεργοδοσίας, για αυτό χλευάζει, πολεμάει, το οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα, τους αγώνες του, της εργατικές ενώσεις, της λαϊκές ενώσεις, τα σωματεία και κυρίως εκείνα που έχουν ταξικό, αντιμονοπωλιακό προσανατολισμό.
Συνεχίζουμε τους εργατικούς – λαϊκούς αγώνες, με νέα ορμή, νέες δυνάμεις, όχι μόνο να ανατρέψουμε της πολιτικές του << μνημονίου>>, της πολιτικές του κεφαλαίου, της Ε.Ε. Αλλά η υπόσκαψη των αντεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών, να δημιουργούν της προϋποθέσεις, τους όρους, για να ανατρέψει ο εργαζόμενος λαός, με το οργανωμένο κίνημα του, το σύστημα της ταξικής εκμετάλλευσης και κοινωνικής καταπίεσης, που στα σπλάχνα του, επωάζεται το αυγό το φιδιού, ο φασισμός, ο ναζισμός.
Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για τον Παύλο φύσσα. Συνεχίζουμε μέχρι την λαϊκή νίκη.