Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση από την Άννα Βαγενά στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο



Επεισόδιο κόντεψε να δημιουργηθεί κατά τη συζήτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα της βουλής, όταν η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Άννα Βαγενά εξαπέλυσε επίθεση κατά του υφυπουργού εργασίας κ. Τάσου Πετρόπουλου.

Η... 

ίδια, αφού έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν, στη συνέχεια και παρουσία και άλλών βουλευτών άρχισε να λέει στον κ. Πετρόπουλο ότι μειώθηκε η σύνταξή της και πως κάτι τέτοιο δεν είχε ξαναγίνει. Άρχισε να λέει ότι έπαιρνε σύνταξη ως ηθοποιός ένα ποσό συγκεκριμένο, και τώρα με τις περικοπές της μειώθηκε κατά 50%.

Η βουλευτής όπως μου μεταφέρθη δεν το έβαζε κάτω και συνέχιζε το πολιτικό μπούλινγκ κατά του κ. Πετρόπουλου με μάρτυρες και άλλους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Στην συζήτηση που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «πολιτικό μασάζ» στους βουλευτές για τα προαπαιτούμενα που καλούνται να ψηφίσουν, δεν παρέστη τελικά ο κ. Σπίρτζης ο οποίος έκλεισε ραντεβού μαζί τους για την επόμενη εβδομάδα, ενώ σε ότι αφορά τα θέμα ενέργειας, τους έγινε γνωστό ότι η Κίνα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μονάδες της βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται οι Κινέζοι να επενδύσουν. 

pronews.gr