Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ομολόγησε το έγκλημα ο 29χρονος εραστής και συνεργός της Βραζιλιάνας συζύγου του Έλληνα Πρέσβη στη δολοφονία του Κ. Αμοιρίδη (φώτο)

 
Συνεχίζονται ραγδαία οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. 
 
 
  
 

 

 
 
 



Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ώρα Ελλάδος (πρωινές ώρες στη Βραζιλία) διατάχθηκε η σύλληψη της Βραζιλιάνας συζύγου του, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, του φερόμενου ως εραστή της στρατιωτικού και δύο συνεργών του, οι οποίοι φέρονται ως άμεσα εμπλεκόμενοι στον φόνο.


Ο στρατιωτικός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρέσβη ονομάζεται Sergio Gomes Moreira Filho και είναι μόλις 29 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Filho ομολόγησε το έγκλημα, ενώ οι δύο συνεργοί του ανέφεραν ότι ο ιθύνων νους της δολοφονίας είναι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Sergio Gomes Moreira Filho εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του Ελληνα πρέσβη.







Μεταβαίνει στη Βραζιλία κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ.

Κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας αναχωρεί για τη Βραζιλία προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες των βραζιλιάνικων Αρχών για τη δολοφονία του πρέσβη της Ελλάδας, Κυριάκο Αμοιρίδη, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη εντοπίστηκε στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου, όπου είχε εξαφανιστεί, μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που του έβαλαν φωτιά. Παράλληλα, σημειώνεται ότι επιβεβαιώθηκε, κατόπιν επικοινωνίας της πρεσβείας της Ελλάδας με το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας, πως το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί, προ ημερών, από τον Έλληνα πρέσβη.

Οι αρχές της Βραζιλίας βλέπουν έγκλημα πάθους πίσω από τη δολοφονία του με κύριους υπόπτους τη σύζυγό του Φρανσουάζ Αμοιρίδη και τον εραστής της, οι οποίοι και ανακρίνονται.

Φωτογραφίες: Veja.com