Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία


Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα μέσα σε μια καλύβα

Στα χέρια της αστυνομίας είναι εδε ορεινή περιοχή και συγκεκριμένώ και δυο ώρες ο βασικός ύποπτος γα τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Η... 

 
 
αστυνομία αναζητούσε από την πρώτη στιγμή τον 39χρονο φίλος της, αφού γνώριζε ότι το μοιραίο βράδυ ήταν στο διαμέρισμα της Θώμης.

Τελικά ο 39χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα μέσα σε μια καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Μάλιστα έχει ανεβάσει και βιντεάκι στο Facebook, που μιλάει ο ίδιος και λέει: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει... Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους... Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο...».
lamiareport.gr