Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία στην Πλατεία Βικτωρίας: Μία νεκρή από την έκρηξη


Σε τραγωδία εξελίσσεται η έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί, στις 09.20, στο κατάστημα everest στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο...





μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για μια νεκρή και έξι τραυματίες με μια γυναίκα να είναι σοβαρά. Οι περισσότεροι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Γεννηματάς και ένας από τους τραυματίες στο 401.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο χώρο καταστήματος στη συμβολή των οδών Χέυδεν & 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.


Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο χώρο καταστήματος στη συμβολή των οδών Χέυδεν & 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 1 Δεκεμβρίου 2016




Στο υπόγειο του καταστήματος υπήρχε η κουζίνα και το λογιστήριο του καταστήματος.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έκρηξη σε φιάλη προπανίου ή αερίου και σημειώθηκε στο υπόγειο όπου και βρίσκεται σχετική εγκατάσταση.

Οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν εγκλωβισμένο άτομο στο υπόγειο του καταστήματος. Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Μάρτυρας που περνούσε έξω από από το κατάστημα τη στιγμή της έκρηξης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε:

«Είδα ανθρώπους να τρέχουν ανθρώπους έξω από το μαγαζί και ταυτόχρονα έγινε η έκρηξη όπως βλέπουμε στις ταινίες

Το πρώτο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στο φανάρι ακινητοποιήθηκε από το ωστικό κύμα και οι υπόλοιποι μετά οπισθοχωρήσαμε».

Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.


Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο καταστήματος στη συμβολή των οδών Χέυδεν & 3ης Σεπτεμβρίου στη Αθήνα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 1 Δεκεμβρίου 2016




















Πλ.Βικτωριας εκρηξη στα εβερεστ pic.twitter.com/q5Up8Fzbbp — Patsisdimitrios (@dpatsis) 1 Δεκεμβρίου 2016

Εκρηξη στο υπογειο του "Εβερεστ" στη πλ.Βικτωριας κατασβεση φωτιας και ερευνες για τυχον εγκλωβισμενους pic.twitter.com/hGjDL7nn0W — nikos christofakis (@ChristofakisN) 1 Δεκεμβρίου 2016




madata.gr