Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τα ορφανά του Σημίτη θέλουν να κάνουν κόμμα (έξυπνο υπονοούμενο από ξένο blog με κατερινιώτικη φώτο)


Έχουν αλωνίσει τις γειτονιές και τα καφενεία όπως τον παλιό καλό καιρό. Εδώ ταιριάζει η παροιμία «η νηστική η κότα καλαμπόκι ονειρεύεται» ή και το άλλο το πιο καλό «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται». Στις γιορτές έγιναν τρεις σχετικές συναντήσεις στον νομό μας. Μία...









τα Χριστούγεννα στο Λιτόχωρο. Μία σε σπίτι εορτάζοντα στην Κατερίνη και μία μάζωξη στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν πρώην βουλευτές και πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ. Έτσι λοιπόν στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί δεκάδες και εκατοντάδες σχετικά δημοσιεύματα. Άλλα αληθινά και άλλα όχι. Όπως πιο κάτω που το αλιεύσαμε από το brusselsnews.wordpress.com, Κεντρικό blog, agrobloka, raporto Κλπ. όπου υπάρχει ένα μικρό πολιτικό σημείωμα, μια παραβολή και στην φώτο τυχαία αλιευμένη από το διαδίκτυο όπου μάλλον εμφανίζουν τον Σημίτη ως τον άνθρωπο της παραβολής. Η φωτογραφία είναι από το χωριό Δίον Πιερίας, την δεκαετία του 1980, πριν ο καθηγητής κ. Κων/νος Σημίτης γίνει υπουργός. Δίπλα του είναι δύο πρώην βουλευτές του Ανδρέα Παπανδρέου και δύο πρώην μέλη της τότε νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας.

Τ.


Πιο κάτω δείτε το δημοσίευμα του brusselsnews.wordpress.com

Ο βάτραχος και τα πεταλωμένα άλογα


Ένας βάτραχος είδε να πεταλώνουν τα άλογα και μπήκε και αυτός στη σειρά σηκώνοντας το πόδι του για να του το πεταλώσουν. Νομίζοντας πως και αυτός είναι άλογο. Αυτήν η μικρή παραβολή είναι αφιερωμένη σ αυτούς που κατά τον Κατσιφάρα τους έκανε μάγκες ο Παπανδρέου και τώρα θέλουν να ανοίξουν δικά τους μαγαζιά στον ίδιο χώρο.