Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση Μαξίμου για την δήλωση Χρυσόγονου


 «Ο Πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων σχετικά με τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου ότι «ο Πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί».

Συγκεκριμένα ο... 

ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Δυο χρόνια έχω να δω τον Πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ' ίδιαν τον έχω δει».

«Προφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από 'και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Εμφανώς ενοχλημένοι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο Πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. 'Άλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον Πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

Πηγή: ΑΜΠΕ