Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΤΟΥΡΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Εικόνες απίστευτης αγριότητας στο αεροδρόμιο Αττατούρκ της Κωνσταντινούπολη - Οργισμένο πλήθος περίμενε και ξυλοκόπησε τον σχεδιαστή μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ

Δεν έχουν προηγούμενα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία με την ανοχή (αν όχι και την εντολή) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του ανθρώπου που θέλει να γίνει ο απόλυτος άρχων της... 

χώρας και στην προσπάθειά του να τα καταφέρει βυθίζει τη χώρα του στο χάος και την οικονομική αστάθεια.

Ενώ η Τουρκία δεν έχει ακόμη συνέλθει από το νέο μακελειό μετά την εισβολή ενόπλου στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης όπου 39 άνθρωποι που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, το μίσος κατά εκείνων που διαφωνούν με τον «σουλτάνο», γιγαντώνεται και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ανεξέλεγκτες.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ βρισκόταν στα κατεχόμενα. Ανέβασε στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να πιεί και να γιορτάσει.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ.

Υπάρχουν αναφορές πως επίθεση δέχτηκε και μέσα στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά όχι σαν αυτή που δέχτηκε όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος. Τα video που κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες τα social media είναι χαρακτηριστικά του τι έγινε. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το πως κατάφερε και με την ανοχή ποιου, ο όχλος να φτάσει ως την πίστα του αεροδρομίου για να επιτεθεί στον Τούρκο σχεδιαστή.

Και όχι μόνο δέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό, αλλά οι αστυνομικοί που τον περίμεναν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας για να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα, αφού υπήρχε εντολή αν συλληφθεί. Είχε άλλωστε απελαθεί από τα κατεχόμενα!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
newsit